VivanDivan

VivanDivan

onsdag 27 april 2011

Vad sjutton vill jag ha sagt med den här bilden och ett par RayBan…

God morgon! Efter gårdagens strapatser till barnakuten har vi i a f haft en lugn och skön natt. Felix har sovit bra också så det är skönt. Kanske vänder det redan nu. Fick ju ordinationen att ge honom både en Ipren och Alvedon igår kväll och det verkar ju ha hjälpt lite i a f.

Nu har jag suttit och jobbat i en timme innan barnen vaknar. Är ju hemma idag också med sjuklingen och det blev ju jättesent även för Emilia igår så hon får också vara hemma. Hon sa igår att hon ville gå till förskolan men det kändes inte juste att väcka henne när T skulle fara.

Jag vaknade dock med en fruktansvärd huvudvärk. Måste varit spänningar från igår kväll som löst ut det. Var också enormt hungrig när jag vaknade så jag har nyss varit ner och ätit två Finn Crisps med mycket smör. Love them och det är nästan min icke-gravid-crawing :-)

P1100123

Jaha, vad tänkte hon nu då när hon tog den där bilden tänker nog ni. Jo, måste ju visa mina goda Finn Crisps och dryck till det: Treo…suck, nä jag har inte slutat än…

Fick dessutom så fina vitsippor av Emilia igår som hon plockat med faster. Emilia älskar att plocka blommor och det är nya buketter varje dag så vi har alltid färska blommor på köksbordet :-)

Vad gör solbrickorna där då? Jo, dessa har jag fått av min käre make. Ett par pilotbrillor från RayBan. Har länge velat ha såna och nu har jag fått det.

P1100126

Ser ni den nyvakna your’s truly i spegelglaset ha ha? :-)

Kändes egentligen fel att visa materiella ting en sån här dag när man igår kväll funderade på livets oro och glädje men jag slänger in bilden i a f…

Får se om jag orkar göra mig iordning för en dagens senare.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Så fantastiskt med färska blommor i köket varje dag :-) Min frukost idag var ett glas mjölk och senare en våffla...

    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar