VivanDivan

VivanDivan

måndag 18 april 2011

Måndag med huvudvärk och imorgon förhoppningsvis träningsvärk…

God morgon! Eller egentligen är det ingen god morgon alls. Vaknade med en sån där sprängande dunderhuvudvärk. Inte min vanliga spänningshuvudvärk utan sån här riktigt knivig sak som bar spränger i hela huvudet. Annars gick allt som smort imorse. Barnen var rena änglarna och vi kom iväg utan gnäll, bråk eller krångel. Känns sååå skönt att lämna dem och de är glada och pigga. Emilia verkar inte ha ett spår av den misstänkta urinvägsinfektionen längre så det känns jätteskönt och Felix är också frisk och kry. Kanske kan vinterns sjukdomar nu läggas till handlingarna och vi kan få en frisk vår.

Tänkte också jag skulle börja ett träningsprogram idag. Hittade ett 12v kom-igång-program som jag tänkte köra. Kan ju lägga ut övningarna här på bloggen så kan ni hänga med. Vad säger ni? Beach 2011, here we come….är ni med? :-) (Med observation att om huvudvärken inte går över under dagen skjuter jag nog upp starten till imorgon…) Så imorgon hoppas jag att jag vaknar med träningsvärk istället för huvudvärk. Betydligt skönare värk :-)

Idag är också sista utmaningen på Josannes fotoutmaning. Ikväll ska jag ut i omgivningarna och ta bilder på vad som finns i mitt kvarter. Snyft, har varit en så kul grej. Tack goa du för den roliga utmaningen….

Dagens idag består av jeans G-star, klänning Odd Molly Appeteaser dress chalk i strlk 1, jeansjacka som jag tror att jag köpte på Lindex förra året men blev lite osäker och skor Roots.

P1090797P1090798P1090796P1090794P1090793P1090792P1090791P1090790P1090795

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig blogg du har! Tack för att du lämnade en kommentar så att jag hittade hit :-)

    Du är verkligen skitsnygg i håret!!!

    SvaraRadera
  2. Nina: Tack snälla du! Jag har smygläst din blogg ett tag och tänkte det var dags att lämna ett lítet avtryck :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar