VivanDivan

VivanDivan

söndag 17 april 2011

En dagens utomhus, vår dag och jag har blivit med Hunter

God eftermiddag! Hur har ni haft det denna underbara dag? Här har vi haft ca 18 grader och underbar sol. Vi packade in hela familjen i bilen och for iväg till ett litet utflyktsmål i vår lilla pyttestad. Helt underbart att bara ströva omkring. De har dessutom en antikbod där som det är superkul att bara kika in i. Massa gammalt skräp som jag säger för jag är sååå dålig på att se möjligheterna med gamla ting. Men kan någon säga vad man skulle kunna göra av dessa så skulle jag bli tacksam, ha ha, vem sjutton tycker detta är snyggt?

DSC_0031DSC_0030

Passade också på att ta lite dagens bilder utomhus. Till Ts stora förtret förstås för han tycker jag är sååå pinsam…Dagens idag består i ChillNorway Breeze dress, jeansjacka G-star, jeans Dr Denim och skor Converse.

Jag och en gammal bergsman :-)

DSC_0087DSC_0083DSC_0080DSC_0075DSC_0074DSC_0072DSC_0071DSC_0051DSC_0050DSC_0048DSC_0047DSC_0046DSC_0045

Måste också visa en bild på hur det ser ut i skogarna runt oss just nu. Lite svårt att se men jag tog bilderna från bilen så det blev inga världsmästarbilder…

DSC_0094

DSC_0094DSC_0092

Det är i a f blåsippor i massor. I min lilla by är det faktiskt t o m tillåtet att plocka dem. Tror de är fridlysta i nästan hela landet men vi har sååå gott om dem att det är lagligt att plocka. Vi hann dock inte med det idag men det ska vi. Älskar blåsippor…

Sen var vi iväg på gymnastikuppvisning och det var sååå mycket folk. Fick jättedåliga platser så det blev inga bra närbildskort på mina småttingar men de var sååå duktiga…

Träffade också en kompis där som hade något fint till mig. Hon visste att jag var sugen på ett par Hunter stövlar och hade beställt ett par 37or från England som var för små för henne så hon frågade om jag ville köpa dem till ett riktigt vrakpris. Och visst ville jag det. :-)

DSC_0115DSC_0121

Mycket bilder blev det och jag hade massa mer. Testade fota med min Xperia och jag tycker den var riktigt bra för att vara en mobilkamera.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Du kommer älska Hunter, så sköna att jag vill ha dem även när det inte är blött ute ;)
    Ha en fin kväll söta Vivvi!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder - ni måste ha haft lika skönt och soligt som vi :) Grattis till nytillskottet!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Mysiga bilder man blir glad av :-) Det är så underbart när solen skiner!

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Fina bilder! Vad roligt att du fick ett par nya Hunter!! Kramar

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Vilka fina bligladavbilder. Här har jag fortfarande inte sett en blåsippa, däremot blommar vitsipporna för fullt.

    Kram från Eva

    SvaraRadera
  6. Jättefin outfit idag! Gillar kombon med supersött och lite tuffare! Jeansen är kanonsnygga. Tips på var man kan köpa dem? Är det stretch?
    Kram

    SvaraRadera
  7. Vilka underbara gummistövlar. Måste skaffa ett par.

    SvaraRadera
  8. Lindiloo: Fin kväll tillbaka fina du! Jag älskar dem redan, ville nästan ha dem till jobbet imorse :-)

    Frösötös: Tackar! Ja det är verkligen underbart nu

    Oslotigern: Visst är det underbart, vi njöt och var glada också så det kanske lyser igenom bilderna: -)

    Chatarina: Tack! Ja det var lyckat att hon tänkte på mig när hon köpte för små :-)

    Eva: Tack, vi var sååå glada och lyckliga så det syns nog på bilderna också :-) Vi har både vitsippor och blåsippor i massor.

    Viveca: Tack söta du! Jag köpte mina jeans i fysisk butik här i småstaden för något år sedan. Då var de redan trashade. De finns just nu på Smartgirl.se på rea såg jag. Testa att googla annars för Dr Denim säljs i många webshoppar. Väldigt sköna och prisvärda jeans. Fantastisk passform och sååå mjuka...

    Anonym: Ja det tycker jag du ska, de var fantastiskt snygga och mycket nättare än vanliga gummistövlar som jag brukar tycka är lite klumpiga.

    Kram alla fina
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar