VivanDivan

VivanDivan

måndag 25 april 2011

Traderaklick och liten sjuk kille…IGEN!

God morgon! Här har vi sjukstuga igen. Felix har för jag vet inte vilken gång i ordningen detta år åkt på en dunderförkylning med feber och örvärk. Nu ligger han här bredvid mig i soffan med en kudde tryckt mot det onda örat. Vill inte äta, inte gå upp, ingenting lille stackaren.

T är iväg och jobbar och jag hade lovat barnen att vi skulle ta med cyklarna in till stan och cykla och leka i stadsparken. Blir ju inget av med det nu men hoppas T kommer hem i skaplig tid för då åker jag och Emilia in själva en stund. Hon hade verkligen sett fram emot att få åka för hon vill så gärna lära sig cykla på sin nya stora cykel. Det är lite svårt härute på landet där det bara finns grusvägar :-(

Jag har i a f roat mig med lite Traderaspan i helgen och fyndat två godingar. Först ut den fina jeansjackan Bikette denim jacket i deep blue från Odd Mollys vår kollektion till ett superbra köp-nu-pris som jag ju inte kunde motstå. Dessutom var den tydligen oanvänd med lapparna kvar. Säljaren hade fina omdömen och har varit supertrevlig mailkontakt så det tror jag går vägen..

6398920-origpic-6c2db5

6398920-origpic-01162b_jpg_0_0_100_100_300_339_100

Det andra klicket var ett spontanklick då jag slängde in ett jättelågt bud som jag gick och vann på. Ibland har man tur och kan göra riktiga fynd på Tradera :-)

I a f var det fina Odd Molly Appeteaser dress i apricot. Jag har denna klänning i chalk från förra året och den är flitigt använd. Älskar modellen.

359_243_2_front_39_9_73990857

Nu ska det bli spännande att få paket nästa vecka förhoppningsvis :-)

Återkommer om ett tag med en dagens. Just nu skrotar jag runt i jeanskjol och gammalt linne. Får ta och städa lite idag kanske nu när vi måste vara inne…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar