VivanDivan

VivanDivan

fredag 15 april 2011

Paket på villovägar äntligen hemma…

God morgon! Igår kväll blev en tung kväll. Mycket känslor rördes upp efter mitt inlägg om min katt som för ett år precis gick bort lite tragiskt. Kommer ihåg att jag dagen efter lyssnade på den här sången och texten beskriver så bra hur jag kände då och den kommer gå varm idag om jag inte börjar böla igen då förstås vilket det finns stor risk för…

Inatt har vi haft lite jobbigt. Undrar om Emilia håller på att få urinvägsinfektion. Vi har varit upp jättemånga gånger och försökt kissa och hon har gråtit för det svider och sovit jätteoroligt. Kan ju vara därför det hände en olycka igår också. Idag har jag koll på telefonen om de ringer från förskolan…

Igår kom äntligen mitt paket från Selected Style som jag beställde för över en månad sedan och det har varit på villovägar till en annan kund o s v. Ingen skugga över otroligt trevliga tjejen på Selected Style som gjorde allt för att jag skulle få min fina tunika från Ester Elenora Caroline tunic. (Finns förresten hos Selected Style i rosa till rabatterat pris just nu). Och den var jättefin. Dock ganska stor men i sommar till ett par jeansshorts kan det bli toppen. Idag blir det dock till byxor från Zoul (MQ), skor från Nelly och leopardstrumpor Lindex tror jag. Köpte dem för länge sen men har inte riktigt vetat hur jag ska matcha dem. Gör ett försök idag. Fick förresten nya örhängen från Vila (ni vet fjädrarna som gick sönder)

P1090627P1090628P1090629P1090630P1090631P1090632P1090633P1090634P1090635P1090636P1090637P1090641P1090642P1090640

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Jättesnygg dagens! Så coola skor, men jag hade stått på öronen ifall jag skulle prova ett par sådana. ;)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Nu läste jag i kapp här. Min tur att böla. För jag känner så himla väl igen det du skriver om Jamo katt... Massa Kramar!!!

    SvaraRadera
  3. Och så måste jag ju även säga; fy fan vad du är snygg! Önskar att jag kunde gå i sådana pjux, men jag hade bara legat i backen om jag hade försökt. Ha en bra dag! Kram igen!

    SvaraRadera
  4. Härligt att ha ett jobb där det funkar att ha snyggokläder på sig. Matcha kan du minsann i alla fall :)

    SvaraRadera
  5. Snyggare än snyggast WOW alltså :) lev också lite ledsen när du skrev om din katt känner oxå igen mig hua vilka känslor man har till de fyrbenta djuren!!

    Diggar dina pjuks supersnygg har ung lika fast svarta fr vagabond OCH TJEJER det är mycket lätt att gå i höga kilklack blir mera stöd prova lovar ni fixar det :)

    KRAM snyggis

    SvaraRadera
  6. Snygg som vanligt! Själv hade jag stupat direkt i de läckra skorna.

    Kramar!

    SvaraRadera
  7. Tack snälla ni för era goa kommentarer. Vet ni, antingen är jag extra blödig just nu eller också är ni exceptionellt underbart underbara. Blir så glad när ni skriver så fint att jag får tårar i ögonen.

    Vad gäller skorna så är de faktiskt inte alls svåra att gå i som Tina säger. När det är kilklack och dessutom platå fram så känns de inte alls höga :-) Sen är det en vanesak, jag är liksom en sucker för klackar...:-)

    Många kramar till er alla och en riktigt trevlig helg
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar