VivanDivan

VivanDivan

tisdag 2 oktober 2012

Lite läskigt att visa inredningsbilder….

Halloj igen bloggisar! Det börjar ju komma på plats i en del av rummen i nya huset och jag själv blir jättenöjd med resultatet. Först blev jag jätteivrig och ville lägga ut bilder och visa er hur det blir men så blir jag lite rädd. Ni kanske tokdissar alltihop. I o f borde jag inte bry mig så mycket. När det gäller kläder känns det som jag är trygg i mina val och känner mig fin i min stil och då gör det inte så mycket att få lite dissningar ibland men just när det gäller inredning känner jag mig så osäker och får liksom inte riktigt till det. I vårt sovrum och i hallen tycker jag det blir jättefint själv och övriga familjen gillar också det vi åstadkommer tillsammans men jag tycker själv inte att jag har den där känslan som man ser i vissa inredningsbloggar. Jag vet att jag tjatat om det flera gånger men jag blir jättenervös av att lägga ut bilder på mitt hem just av den anledningen. Men som sagt, det är ju vi som ska trivas och tycka att det är fint så here we go…lite mer piff och tavlor kommer komma upp men här är lite bilder på det pågående “projekt inreda”

DSC_1855

Vårt sovrum just nu. Kuddar Lexington och IKEA, överkast Åhlens, kistan hittade vi i huset och renfällen köpte jag på Tradera. Lamporna i Fönstret finns på Ellos, sängen Mio (gammal) och tavlorna har jag också klickat på Tradera. Segelbåten är köpt i liten butik i pyttestan där jag bor…

DSC_1856

Hallen. Här flyttar jag runt varenda dag nu så det kommer nog ändras lite vartefter. Mattan House Doctor, skohylla och hatthylla IKEA, korgar IKEA, brickbord Jysk, stolen är gammal och den hittade vi i huset. Även kristallkronan hängde här…

IMG_2071

Uppe i allrummet har vi ställt en liten soffa IKEA Tomelilla som vi adopterat från min syster (ser att jag vänt en dyna fel men äsch, det gör den bara mer levande he he). Kuddarna är från House Doctor och Gripsholm och pläden Hemtex.

IMG_2075

Köket. Det gamla hörnskåpet stod i huset och jag tycker det passar jättebra in i miljön där. Bord och stolar IKEA. Resten har jag köpt i lokala butiker eller är gammalt. Lampan hänger inte riktigt på plats för uttaget satt inte över bordet och vi hade ingen bra krok…

IMG_2076

Hittade en liten hylla på en prylbutik i pyttestan. Lite kokböcker, en kudde, blomma och ljuslyktor…mmm kanske blir bra…

IMG_2077

Har aldrig haft hissgardiner förut och det märks kanske. Får inte alls till dem tycker jag men jag får öva….

IMG_2078

Ja ni ser ju, lampan hänger inte alls snyggt :-). Den har jag förresten köpt på Jotex.

Ja, fler bilder än så har jag inte för tillfället. Blir mer sen när det är klart så kan jag använda braig-kameran istället för sunkig Iphonekamera :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

28 kommentarer:

  1. Hur snyggt som helst, och inte ska du ha ångest över att visa erat hem. Jag är redo att flytta in vilken dag som helst;) Riktigt hemtrevligt och snyggt.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det är ju jättefint :D du behöver inte vara orolig alls - du har ju superbra smak!! Så rak i ryggen och känn dig säker <3
    kram kram

    åååå jag är impad av ni orkar så mycket, been that done that - å aldrig mer ;)

    SvaraRadera
  3. Såååå fint Vivvi! Önskar jag kunde det där lite bättre! Kram

    SvaraRadera
  4. Jösses vad fint du har fått det. Hoppas du kan koppla av lite.. :)
    kramar

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Ärligt talat så är jag imponerad över vad du/ni har åstadkommit på så kort tid i nya hemmet. Du har väl all känsla och roligt att bevara saker som redan fanns på gården.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  6. Superfint! Ni har verkligen slitit hårt och åstadkommit en vackert hem! Var stolt :-)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Oj oj vivan! Det ser hur bra ut som helst!!!! Jag vill bara se mer och mer. Barnens rum? Gud, jag tycker ni har JÄTTE fint. Jag blir skit avis och du behöver nog inte vara orolig att nån tycker att nått är fult för då är dom bara avvisning... Som jag e ;-) men hur som helst, det är jättekul å följa er i renoveringen och hoppas på fler bilder för det är jätte kul.
    Kram krisse

    SvaraRadera
  8. Superfint! Ljust, fräscht, snygg stil. Så skulle jag också vilja ha det. Kram!

    SvaraRadera
  9. Mycket fint!! Grattis till erat nya hem!
    Önskar er all lycka o trivsel där nu o i framtiden!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Jag tycker också att det var / är jättefint. Pläden från Hemtex har jag varit inne och kännt på många gånger , den är ljuvlig. Jättesnyggt.
    ha en fin vecka.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera
  11. Hej Vivan. Så fint ni har fått det.Jag bor också på landet i ett gammalt hus som renoveras lite då och då sist var det köket. En liten fråga: var har du köpt dom jätttesöta hissgardinerna? Såå fina. Hälsningar Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lena! Gardinerna har jag köpt på en lokal gardin-butik och jag vet inte vilket märke det är alls tyvärr... Linneskåpet heter affären och de brukar ha ungefär samma sortiment som Moderna Hem som ju också har en webshop tror jag...

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  12. Hej jätte fint hem ni har.
    Jo jag tänkte på att du inte fick till
    det med hissgardinerna, lägg en typ rund stav eller en smal kantlist i kanten rulla upp. blir snyggt, Ett tips:)
    Mvh/Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset. Har stoppat i en stång men det där med att rulla upp den tänkte jag ju inte på hi hi :) Ska testas

      Kram
      /Vivvi

      Radera
    2. Ja gör det. Jag gjorde det blev bra. Tack för en fin blogg, Du är jätte fin o så snygga kläder, Och mycket fint hus. Bra jobbat.
      Mvh/ Annika Kram.

      Radera
  13. Kanonfint du är ju jätteduktig inte ska du skämmas el dissa ner dig själv!! Ska vara stolt sen gillar jag som du gjort blandat som med kläder lite här ifrån å därifrån blir personligt hemtrevligt gammalt nytt lite märken å annat JAG HISSAR verkligen !!
    Säger som fler vill se mera :)!!! Tycker hallen är så trevlig måste kännas toppen att få komma in när det ser så trevligt frescht ut!!

    Lycka till med resten av inredningspiffet

    Kram Tina

    SvaraRadera
  14. Ni har det ju jättefint!! =) Älskar vita fräscha trägolv som ni har! Skulle verkligen vilja ha sådana hemma hos mig också.
    Ett tips när det gäller hissgardiner är att såga av en bit runt gardinstång och sätta i längst ner. Då blir det lättare att rulla upp den. Det är iofs en fråga om tycke och smak om man vill ha den "hängig" i nederkanten eller rak. Men om man vill ha en rak kant nertill så kan jag rekomendera mitt sätt! =)
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ahh, tack för tipset. Har en stång i men fattade inte att jag skulle rulla upp den förstås :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
    2. Hej igen! Lägg stången nästan ända ut i kanten sen rullar du till den längd du vill ha. Lycka till.
      Mvh/ Annika

      Radera
  15. Grattis till ett verkligt vackert och smakfullt inrett hem! :D Dina bilder skulle passa i vilken inredningstidning som helst...

    SvaraRadera
  16. Men herrej... Kvinna när har du haft tiden att få det så här snyggt! Makalöst fint har ni fått det.
    KRAM fina du!!

    SvaraRadera
  17. Tack alla söta för era fina ord. Blir så glad :)

    kram till er alla
    /Vivvi

    SvaraRadera
  18. Jättefint har ni det ju, och vilken underbar miljö för era söta barn att växa upp i!
    Housedoctor-mattan är sååå fin, vill också ha en! Du ska se att alla detaljer faller på plats när ni bott in er en tid först.
    Hissgardinerna brukar jag rulla upp på ett borstskaft av trä, som man brukar få köpa skilt här i våra järnaffärer i alla fall.
    Stort GRATTIS till ert nya hem med gamla, fina anor!
    Kram från din vän i Finland,Gunilla

    SvaraRadera
  19. Det blir ju hur fint som helst! Sovrumsbilden trodde jag först var en inspirationsbild du lagt upp! Supersnyggt blev det!
    Pernilla G

    SvaraRadera
  20. Riktigt fint hem. Jag hade kunnat flytta in vilken dag som helst.

    SvaraRadera
  21. Ser otroligt mysigt och hemtrevligt ut. Jättefint, och verkligen inget att vara nervös för! : ) Hade gärna bott som du gör!

    SvaraRadera
  22. Oj vad ni har jobbat på bra!
    Allt ser ju jättefint, snyggt och hemtrevligt ut!
    Kram

    SvaraRadera
  23. Var har du köpt listen/hyllan som sitter över sängen? Skulle vilja ha något liknande hemma hos mig : )

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar