VivanDivan

VivanDivan

måndag 15 oktober 2012

Det dåliga samvetet…

God morgon bloggisar! Igår kväll blev det ingen bloggning alls. Ingen datortid överhuvudtaget faktiskt. När jag kom hem från Tällberg vid två-tiden åkte jag direkt ut till gamla huset och hjälpte T att städa det sista och nu är det verkligen klart därute. Sååå himla skönt. Idag åker vi och lämnar nycklarna och sen kan vi avsluta den epoken i vårt liv. Jag var dock ruskigt sentimental igår när jag gick omkring och kollade så vi inte glömt något. Det gör liksom lite ont i bröstet precis som när man förlorat något. Något saknas i ens liv på nåt sätt. Det är väl den där separationsångesten som slår  till förstås och det får väl lov att vara så ett tag…

Sen åkte jag och hämtade barnen som var hos farmor och farfar. Åååå vad jag hade saknat dem och de var glada att se sin lilla mamma igen. Felix var dock lite brydd för jag hade sagt att jag skulle komma på eftermiddagen  innan jag åkte till Tällberg och när jag hämtade dem var det ju kväll. Men jag kom ju på eftermiddagen men behövde ju hjälpa T med det sista och jag tänkte inte riktigt på att jag lovat att komma på eftermiddagen men nåt måste man lära sig om man har barn…de glömmer aldrig vad man sagt och det är jätteviktigt för dem sånt där. Man måste vara noga t ex att tala om ifall någon annan hämtar på dagis eller om man blir sen. Annars blir de väldigt konfunderade och det vill man ju undvika. Tycker sånt är jätteviktigt. Men i helgen gjorde jag misstaget att glömma vad jag sagt och då blev han lite ledsen och hade gått och väntat på mig hela eftermiddagen. Och då kommer ju det där dåliga samvetet igen….:-( Vill ju så gärna vara en bra mamma men igår kände jag mig så kass. Försökte kompensera med att umgås med småttingarna hela kvällen. Vi mös i sängen och Felix spelade sin gitarr för mig och jag lyssnade glatt fast huvudet sprängde och det väl inte direkt är nåt vackert ljud direkt ur den där leksaken…:-)

Så den här veckan kanske det blir lite mindre bloggande för jag vill verkligen umgås all ledig tid med mina små och utnyttja den tiden innan vi åker till London på torsdag jag och T…

Dagens idag består av klänning Odd Molly Suiteheart dress strlk 1, kofta Odd Molly Paisley cardigan strlk 1, stövlar Art, sjal Missoni by Lindex och jacka Munderingskompagniet.

P1240167P1240162P1240158P1240163P1240161P1240164P1240165P1240166

Så nu ska jag ta mitt dåliga samvete och åka till jobbet och se hur många mail jag har i inkorgen efter två dagars kurs i slutet av förra veckan. Som det såg ut i fredags eftermiddag när jag kollade av lite så var det en del :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Det dåliga samvetet har nog ALLA mammor (som är bra mammor ;-) från och till. Man vill finnas till för sina små men tiden räcker inte alltid tid och alla åtaganden man har. Det viktiga, inbillar jag mig, är att man har ordentligt med kvalitetstid när man väl är med sina barn.
    Du var jättesnygg i din fina outfit idag!!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  2. Hej,visst har man dåligt samvete för barnen när jobbet tar så mycket tid ,du har inte möjlighet att gå ner i tjänst på ditt jobb har för mig att det är en rättighet när barnen är små.Mvh Lena

    SvaraRadera
  3. Ja att hålla tiden man lovat är jätteviktigt. Nu brakade det ihop här när maken skulle åka på jobbresa och jag redan sagt att han kommer hem onsdag kväll och maken säger att han är hemma torsdag morgon.. Nu tänkte nog maken mest på att han blir så sen att barnen lagt sig på onsdag:)
    Kom ihåg att vi är de bästa mammorna våra barn kan ha.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar