VivanDivan

VivanDivan

onsdag 31 oktober 2012

Bortglömd kappa, lös tand och finklänning på jobbet

God morgon alla sötnosar! Igår kväll satt jag uppe sent och jobbade med mitt enskilda arbete till kursen som jag går. Det blev nästan sådär lite panikartat då jag kände att jag hade svårt med avgränsningen. Jag blir så himla ivrig och ambitiös när jag ska göra nåt sånt här och vill liksom få med så mycket och då blir det jättestort och omfattande och tiden knapp. Ungefär så funkar jag :) Men efter mailkonversation med handledaren blev jag lite lugnare. Känns inte ouppnåeligt längre och det ska nog gå vägen det också…

Hörni, ni som har barn i skolåldern? Hur kände ni när era små fick sin första lösa tand. Emilia har sin första lösa nu (ja hon är rätt sen med det men det är ju bara bra) och vi är sååå exalterade hela familjen. Får liksom såna där pirr-fjärilar i magen när jag tänker på att min dotter har sin första lösa tand. My God vad fjantig jag är men så är det. Och det har kommit upp ett nytt litet risgryn bakom den lösa så det står nog inte på förrän den faller ut. Och hon längtar kan jag ju lugnt påstå. För då får man stoppa den under kudden eller i ett glas vatten och så kommer tandfén och byter ut den mot en guldpeng. :)

P1240809

Ser ni det lilla grynet där nere?

P1240807

Idag är det riiiiktigt kallt här. Frost och is och minusgrader och då var det till att plocka fram varmare jackor. Och vad hittar jag då? Jo, en kappa jag köpte förra hösten men som aldrig hann bli använd då det kom snö och vinterjackorna åkte fram istället. Men nu är jag glad att jag hittade den i en flyttsäck för jag gillar den jättemycket. Den är sådär lagom varm nu och kommer från H&M….

P1240817P1240818P1240819

Blir ett långt inlägg det här men har man mycket att skriva om så har man. När jag stod i min garderob imorse och skulle välja kläder så bläddrade jag förbi en klänning som var min drömklänning länge innan jag till slut hittade den på Freeport förra hösten. Nu har den bara blivit använd två gånger och det känns så fel. Så idag kör jag finklänning på jobbet. Sen kommer jag säkert inte vilja använda den på fest nån mer gång men hur ofta går jag på fest då? Och hur ofta är jag inte på jobbet och kan njuta av att ha den på mig måååånga gånger istället  för att den ska hänga och samla damm i garderoben. Nej, det rimmar illa så idag kör jag min Odd Molly Saga Shimmer Dress i military strlk 1. Och nog är den en saga allt den här ljuvliga klänningen :)

P1240810P1240811P1240812P1240815P1240814P1240816

Nehej, det här duger inte. Nu kör vi onsdag och full fart på jobbet igen…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Lös tand, då känner de sig stora!!!!!
    Supersnygg kappa, vilken tur att du hittade den i säcken!
    Jag har använt min lila saga shimmer på jobbet flera gånger faktiskt. Och får väldans beröm varje gång av alla möjliga kollegor. Den funkar till vardags med tycker jag och jag håller med. Försöker använda en del "finklänningar" till vardags för annars blir de aldrig använda. Har väl några finklänningar dock som inte funkar på jobbet, annars kör jag på....
    Sagan var längesedan jag använde. tack för tipset!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Nena, vilken supersnygg kappa! Ja Sagan också :-)
    Ha en fin dag Vivvi!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tjusiga kläder idag..kappan är ljuvlig med rosetten.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Wow, vilken tjusig stass! :) Jättefin klänning! Ha en bra dag!
    Hälsningar Erika (som ofta läser din trevliga blogg, men sällan kommenterar)

    SvaraRadera
  5. Så söt kappa!! Roligt den hinner komma till användning i år istället! Ja, Sagan är så otroligt fin o du passar verkligen bra i den!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar