VivanDivan

VivanDivan

onsdag 10 oktober 2012

Felix ska gå på bröllop

God morgon bloggisar! Idag är jag lite piggare. Tror jag svettades bort febern inatt faktiskt men den envisa hostan hänger kvar och jag har galet ont i halsen samt är genomtäppt i snoken. Men jag får verkligen spel av att ligga i sängen och vara sjuk så idag har jag masat mig upp igen för att gå till jobbet. Imorgon ska jag iväg på kurs igen i två dagar och jag har en hel del jag måste få gjort på jobbet den här veckan så jag har inte så mycket val. Vi har inte fått något internet här ute än och att sitta och jobba på en mobiluppkoppling går inte så himla bra…

Barnen är dock pigga och glada och har stassat sig för dagis/fritids. Felix ska tydligen gå på bröllop idag säger han. Och då måste man ha slips på sig så slips it is…:-)

P1240118

Han är ju sååå himla go min lille kille. Cars-tisha, mjukisbrallor skjorta och slips. Jo, så kan man ju också matcha när man är fem år och jag har sagt det förut och säger det igen: Jag låter mina barn välja kläder själv under förutsättning att de väljer kvällen före för det blir för stressigt annars. Och jag försöker verkligen uppmuntra dem att hitta sin egen stil. Visst är det fint med “stylade” barn som ser ut som små modedockor men barnen är ju egna små individer med sin egna smak och de måste ju ha rätt att känna sig fina också…Och jag kan garantera att min son kände sig jättefin idag och är så glad och glada barn gör mamman glad :)

Min egna dagens består av “min” smak som är tröja ChillNorway Jannicke poncho, byxor Hunky Dory och stövlar Fiorentini Baker. Sjalen Beck Söndergaard.

P1240110P1240111P1240112P1240116P1240113P1240115

 

Nähä, nu kör vi onsdag va…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Finn s inget vackrare än nöjda barn som valt sina kläder själva och känner sig fina!!!
    stackare, inget kul att vara förkyld ju! Själv är jag förkyld på tredje veckan, känner mig bättre men sen drar det på igen!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Snygg kombo, både du o Felix! En gång när jag hade synpunkter på min dotters klädval fick jag svaret "Mamma, det spelar ingen roll om det matchar, huvudsaken är att det passar ihop" ... Så rätt :) Sen dess får hon välja själv, huvudsaken att hon är nöjd!

    Kram o krya på dig från Monica (också förkyld, ser ut som Rudolf med röda mulen...:)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar