VivanDivan

VivanDivan

onsdag 3 oktober 2012

Varför ser det alltid ut såhär när man lämnar IKEA? :-)

Halloj bloggisar! Har ni funderat över fenomenet IKEA nån gång? För det är ju verkligen ett fenomen. Han är ju helt grymt smart den där Kamprad. Vilken affärsidé och vilket genomförande. Jag blir alltid helt imponerad när jag är där för det där med att sälja grejer, det kan de. Satt och kollade lite i mina fotomappar och hittade flera bilder från när vi varit på IKEA och det är konstigt. Även om man bara ska dit och kika lite kommer man ALLTID därifrån med en kasse krafs. Spelar liksom ingen roll. Allt bygger ju på att man MÅSTE gå igenom hela butiken (i Västerås där jag handlar mest har vi ju ett gigantiskt IKEA) och det tar för det första sin tid och sånt där “krafs” står utplacerat överallt så det är omöjligt att undvika under sin promenad i labyrinten. Dessutom står de vid ingången och trycker på en en kasse så man har nåt att lägga “krafset” i också :-)

Missförstå mig inte nu, jag gillar verkligen IKEA. De har massa bra “krafs” och det är superkul att gå där och kika och inspireras. Dessutom är deras möbler både prisvärda och bra och vårt kök därifrån är jag jättenöjd med. Dessutom har de ju typ allt man kan behöva till ett hem. Var där senast igår för en enda sak men kom hem med bagageluckan full i a f :-)

Här är förra veckans lass med kuddar, korgar, handdukar, filtar, bord, badrumsskåp mm…

IMG_2048

…och såhär såg det ut för några månader sedan när vi köpte soffor och annat…

IMG_1207

De tre vagnarna ni ser på rad är alla våra he he….

IMG_1209

Och ni kan ju tänka er hur det såg ut när vi köpte köket. Tre kärror fullastade och en hel pall med vitvaror = två fulla bilar och en stor släpkärra :-)

Visst är det intressant? :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Jag står faktist rätt bra emot Ikeas krafs. Däremot har jag en unge som går i spinn därinne! Bättre än leksakaffärer för honom:) Kram

    SvaraRadera
  2. ha ha ha, japp jag funderar på det varje dag. Får tom betalt för det :) MIn kollega visste inte ang ditt kök men rekommenderar att du frågar på Varuhuset för det såg minst sagt tveksamt ut.
    Jag går själv på det varje gång jag är där som kund. Kommer hem med massa mer. Nu senast med samma laptop kudde som du fast i svart :)
    Gillar din heminredning. Ser fram mot att se mer!

    kram kram

    SvaraRadera
  3. HIhihi. Tre vagnar? Ja, men ni startar ju ett nytt liv. Då behöver man nya grejor.
    Kramar och trevlig kväll! ( jag vill också flytta nu, det smittar. )

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar