VivanDivan

VivanDivan

fredag 12 oktober 2012

Vad är det för kurs jag går egentligen…?

God morgon bloggisar! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa här på hotellet med TVn på hela natten förstås. Det är en klassiker när jag sover på hotell. Jag sover helt enkelt bättre med lite ljus och TVn ger ett sånt där lagom mysljus. Stänger alltid av ljudet men just det där att somna med TVn på är sååå himla skönt. Släcker jag ner och försöker sova när det är tyst och mörkt så leder det alltid till att jag ligger vaken och vrider på mig men ligger jag och tittar på TV så tar det typ tre minuter så sover jag om jag är tillräckligt trött…

Jag har fått frågan ett par gånger nu vad det är för kurs jag går egentligen här under hösten? Och det är väl inget hemligt. Jag ska certifiera mig som verksamhetsarkitekt. Gick för ett par år sedan certifierad IT-arkitekt på samma sätt och nu kände jag att jag vill gå vidare lite från IT-sidan och det är bara sååå himla kul…..Så snart kan jag både utveckla IT-system och verksamheter :)

Dagens idag blev jeans och skjorta G-star, sjal Ester Elenora och stövlar Fiorentini Baker. Jackan är från Muubaa…

P1240137P1240138P1240136P1240139P1240140P1240141

Så, nu är det full rulle här. Ha en riktigt trevlig fredag kära vänner…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Åhh vill också utbilda mig till något vettigt. Måste bara börja tro på mig själv.
    Fin du är!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken snygg dagens Vivvi!! Ha en fin helg!
    Kram Viktoria

    SvaraRadera
  3. Hej hej!
    Tänkte bara passa på att tipsa dig om en klädbutik på nätet som har riktigt härliga kläder. Från lite tuffare till helt underbart söta plagg. Kolla in en sväng!

    Hoppas du får en bra dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. LÄNK?? Vad heter butiken??

      Radera
  4. Härligt att hära om din vidareutveckling. Jag valde ju själv för ett par år sedan att utveckla mig mer inom det "tekniska" IT (jag har nosat på programmering och en massa annat under åren) men hjärtat valde den mjukare biten inom informationsområdet och ledarskap inom socialpsykologi inom organisationer - men undrar ofta om jag valde rätt väg... Lycka till!!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar