VivanDivan

VivanDivan

onsdag 17 oktober 2012

Mr VivanDivan not so happy…kidsen superhappy…

Halloj bloggisar! För nån vecka sen kom jag hem med två saker som min käre man bara suckade över för han insåg att det skulle ge honom lite huvudbry och extra kroppsarbete…he he…

DSC_0459

En till Emilia….(det söta örngottet på kudden i gungan är från H&M)

DSC_0460

…och en till Felix…

Vad är det då, jo det ska jag tala om. Det är två gungor av olika typ som jag tänkte barnen skulle få ha i sina rum. Men för att de ska sitta bra måste man då upp på vinden och sätta nån regel som de kan fästas i och det är nog lite mickel med det, speciellt som det inte finns så mycket till golv på vår vind idag utan bara bjälkar :)

Slutresultatet kommer dock bli nånting sånt här hoppas jag…

ikea-ps-svinga-hangstol__20251_PE105408_S4 

IKEA PS Svinga och gissa om jag letat efter en sån. Emilia ville sååå gärna ha en efter att ha sett den hos en kompis men den vita verkade vara slut i precis varenda IKEA-butik i hela landet. Var dock till Västerås och där hängde den upphängd som skyltex och jag var så fräck att jag frågade om jag fick köpa den och tänk, det fick jag. Och till halva priset också för att det var sista och ett skyltex. Jipppie, ibland har man tur :)

svava-gunga__73794_PE190566_S4

Felix fick en annan variant också IKEA. Sväva heter den och passar jättebra in i hans rum som är grått och svart med röda detaljer. Ni ska få se mer bilder sen när det är klart i deras rum, jag lovar, men just nu är inte allt uppackat och på sin plats. Tänkte köra taktiken att jag packar upp deras saker vartefter de frågar efter dem. På så sätt kan man sortera bort det som de inte saknar och då alltså inte kommer leka med. Om ett halvår kommer de kanske på att de saknar det och då blir det som en “ny” leksak när man tar fram lådan….Då kanske det inte blir det där jättestöket när de leker i överfulla rum utan de leker med en sak i taget och sen faktiskt kan lära sig att plocka undan efter sig…vet inte men det känns som en bra taktik att de faktiskt inte har så fasligt mycket leksaker. De leker ju mest med samma i a f….

Nu ska jag plugga lite och sen kolla om det går att checka in online på flyget till imorgon. Skönt att ha det klart….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. så kul för dom! : ) förut bloggade du om att du skulle kanske köpa en m. kors väska, har du gjort det? vilken sida har du sånt fall använt dig av? : )

    SvaraRadera
  2. En bra taktik tror jag. Hoppas ni får en superhärlig resa. Längtar tillbaka till London som en tok:)
    Hoppas du hittar massor av rolig shopping som du kan visa sedan. Drömmer om Michael, Kors affären titt som tätt i vaket tillstånd:)Här får vi nöja oss med Lena Ph imorgon men det blir säkert jätteskoj det också.
    Ha det gött.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera
  3. Ha det nu superbäst i London!!! Njut som tusan! Och om du känner för det så har jag inget emot en massa bilder därifrån här sen. ;o)
    Fina gungor, den där vita har jag också spanat på.
    Kram snygging!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar