VivanDivan

VivanDivan

tisdag 9 oktober 2012

Sjukstuga...jorå...typiskt

God morgon sötisar! Ingen bloggning igår kväll för jag bara stupade i säng efter jobbet och har legat sen dess. Feber, genomförkyld och hostar. Typisk höstsjuka och typiskt just nu när man har så fullt upp. Som tur är har Ts jaktlag redan skjutit klart och han har möjlighet att vara lite ledig i veckan och fixa klart städningen i gamla huset. En fin kollega har hjälpt mig framåt med kurs-arbetet och jobbet får lov att klara sig. I o m den insikten har jsg alltså rent ut sagt fallit ner i sängen helt utslsgen. Laddat med hostmedicin, alvedon och nässpray och slötittar på Buffy och vampyrerna...imorgon hoppas jag vara piggare igen...



Puss & Kram
/Vivvi
Published with Blogger-droid v1.7.2

6 kommentarer:

  1. Krya på dig fina Vivvi. Allt ordnar sig...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Krya på dig! Se till att du vilar och blir frisk. Hösten är hopplös med alla infektioner så det gäller att bli helt bra, annars blir det lätt komplikationer.
    Allt annat ordnar sig.
    /C

    SvaraRadera
  3. Hej Vivvi! Ett litet tips nu när du ligger hemma och är sjuk: surfa in på http://rudu.se/lotten/ och titta på Lottens vackra halsband. Supertrevlig tjej med unika halsband. Jag har köpt av henne och fått många komplimanger för mina halsband.
    Kram
    C

    SvaraRadera
  4. Krya på dig!
    Ps Katterna är ju bara sååå underbara!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej, krya på dig hoppas du inte smittade så många på ditt jobb.Mvh Lena

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar