VivanDivan

VivanDivan

fredag 26 oktober 2012

Valet och kvalet om helgen…

God morgon alla sötisar! Igår kväll såg jag ikapp på de tre sista avsnitten av Hollywood-fruar. Oh my god vad det är kul. Gunilla är ju verkligen liiiiite speciell och jag bara äääälskar Maria Montazami :-)

Nu är det fredag igen och det ska bli skönt med helg även om jag nyss varit långledig. Egentligen skulle jag iväg med tjejklubben jag är med i i helgen på en “sleep-over-hemlig-träff” men jag går verkligen i valet och kvalet. Visst träffar jag inte tjejerna så ofta och visst har vi alltid jättekul tillsammans och jag behöver verkligen göra roliga saker just nu känner jag men ändå är det något inom mig som säger: “Nej, jag orkar inte. Jag vill vara hemma med min familj i helgen…” Jag berättade för barnen igår att jag inte än bestämt mig för om jag skulle åka eller inte och att de skulle vara förberedda på att jag kanske inte skulle vara hemma. “Ni vet barn, jag träffar ju inte tjejerna så ofta…” Då svarar Emilia: “Men mamma, du träffar ju inte oss heller så ofta…” Och vet ni, då stack det till i mammahjärtat och nu är jag nästan helt säker på att jag vill vara hemma med mina små. Skrev ett meddelande till tjejerna i klubben på vår Facebooksida igår kväll och förklarade hur jag kände. Lika bra att vara ärlig. Har ju inget med dem att göra. Älskar dem allihop och vill ju jättegärna vara med dem men ibland blir det för mycket bara och då vill jag bara vara med min familj…

I helgen ska ni få Londonbilder så ni kräks men tills dess får ni nöja er med en dagens. Blus Odd Molly Checkout 3/4 blouse dark blue strlk 1, jeans Circle of Trust Lodi jeans och stövlar Minnetonka.

P1240680P1240679P1240678P1240681P1240682

Så i helgen kan det bli lite skogsutflykt och kanske bio men framförallt mys med de små så mycket det bara går….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Hej fina Vivvi!
    Det är klart att vi saknat dina inlägg, medan du var i London! Jag hann själv redan bli orolig för er, och tänkte ni blivit nedtrampade i någon massdemonstration, som dom visade om här i finska nyheterna!
    Förstår dig mer än väl att du nu stannar hemma med barnen, för ett skönt veckoslut med dem. Som en lite "mognare" mamma kan jag berätta för dig att du kommer att ha massor av tid ännu till tjejweekends, men barnen är små bara en kort tid här i livet! Riktiga vänner förstår dig nog.

    I övrigt ber jag om ursäkt för att jag så sällan kommenterar här, fast jag följer din blogg dagligen med glädje! Det beror på att jag för det mesta läser på min iPad, och där funkar kommentarsfältet av någon orsak inte alls för din blogg. Det "låser" sig helt i det skedet som jag ska välja kommentatorprofil.

    Ha ett superskönt veckoslut med dina söta barn!

    Önskar Gunilla i Finland (ingen Swedish House Wife-dito!!! Huuu...Man har ju nästan lust att byta namn!!!)

    SvaraRadera
  2. Härligt med Londonresan Vivvi! Men trist med slutet av den, har hört om sådant där inställtkaos förut. Tänk jag förstår dig precis angående helgen. Visst är det trist när det blir för mycket på en gång! Det är nog inte sista gången du kommer att behöva prioritera så, men man ska känna efter vad som känns bäst inför varje tillfälle. När barnen blir större är det lite annat. Ha så jätteskönt med de dina nu! kram Milla

    SvaraRadera
  3. Aldrig roligt när det blir strul när man reser. Men hoppas de andra dagarna var bra mycket roligare. Skall bli kul att få se bilderna. Angående din tjejweekend, gör det som känns rätt för dig o din familj. Familjen är alltid viktigast, de bästa vännerna förstår det. Ha nu en härlig helg med dina små. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  4. Hej
    Vilka fina jeans. Var kan man köpa sådana?
    Blesen är också kanon.
    Mvh
    Louise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Louise! Jeansen köpte jag på Creative Lounge (http://shop.creativelounge.se/se/) men vet att de finns i Circle of Trusts webshop också (http://shop.circleoftrust.eu/en/112-zoe-cloud.html)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
    2. Hej
      Tack för tipset. Är de normala i stl?
      Mvh
      Louise

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar