VivanDivan

VivanDivan

onsdag 3 oktober 2012

Scary as hell….

God morgon bloggisar! Igår kväll pysslade vi lite hemma efter Emilias baletträning. Satte upp en stor spegel i hallen och pysslade lite i allrummet uppe för det är för tillfället vårt “vardagsrum” tills det riktiga vardagsrummet är klart så det är ju lite nice att ha det mysigt då med lite ljus på bordet och en stor mjuk matta. Så nu kan vi sitta där och titta på TV även om det bara är en liten soffa så duger det. Vi har TV i vårt sovrum också som vi också fått upp på väggen nu och oftast brukar nån vilja titta på något annat….(nån brukar oftast vara T som helst inte tittar på kockprogram och X-factor utan hellre tittar på sport) :-)

Själv tittade jag faktiskt på en film igår på datorn i sängen. Har köpt en urbra pryl som jag får visa sen att ha just till laptoppen när man sitter med den i knät eller har den i sängen….tänkte inte på att fota så det får bli ikväll kanske :)

Såg i a f en riktig mysrysare….shit vad läskig den var. Sådär krypande och man hade ingen aning om hur det skulle gå. Kan verkligen rekommendera denna rysare om man gillar sånt. The Woman in black” heter den och är en brittisk film med Daniel Radcliff (Harry Potter) i huvudrollen….

Kolla in trailern….

Jag ääääälskar verkligen såna här filmer där man blir riktigt riktigt rädd. Så rädd att man ligger och är alldeles uppjagad efteråt. Ger mig riktig “rush” på nåt sätt :-)

Så se den ni som vågar…

220px-Woman_in_black_ver4

Dagens idag kan ni få också. Får bli lite sånt där samlingsinlägg för det är oerhört segt att ladda upp inlägg. Tog en timme igår kväll att få upp inlägget när jag körde via mobilens WiFi.

I a f, tröja Hunky Dory, jeans G-star, skor Art och sjal Beck Söndergard.

P1240075P1240076P1240077P1240079P1240080P1240078

Och, jag ser verkligen bedrövlig ut i håret. Frisörbesök a s a p required….

Nu får ni ha en helt underbar dag bloggisar så hörs vi

Och tack för alla söta kommentarer igår ang mitt hem. Blir så glad :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Jag tycker att du fått till det jättefint där hemma! Och vad snabbt du jobbat -djupt impad faktiskt.
    Den filmen höll jag i handen i söndags men den åkte tillbaka i hylla - blir på söndag i stället :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Låter som en härlig kväll med lite fix och film.Vilken snygg outfit du har.Bara så snygg.Ha en skön onsdag.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Jag har blivit så mesig och mörkrädd att jag kan inte se skräckfilmer. Blir alldeles sömnlös:) Snygg stass i dag igen!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar