VivanDivan

VivanDivan

lördag 27 oktober 2012

Morgonmys, doftljus och Prometheus

God morgon alla sötisar! Igår kväll bestämde jag mig för att stanna hemma i helgen. Fick reda på vad tjejerna skulle göra och jag kommer säkert ångra mig 100 gånger i helgen för det var något riktigt, riktigt kul men men…jag ska se till att den här helgen blir en perfekt helg ändå med mina små. Idag har vi bestämt oss för en utedag med lite trädgårdsfix och kanske skogsutflykt. Tänkte på att grilla lite korv kanske för sista gången ute det här året innan snön kommer. Verkar bli ett helt fantastiskt höstväder ute så då måste man ju passa på. Imorgon har jag lovat barnen att vi ska gå på bio. “Modig” blir det…

Men morgonen började jag och Emilia lite ensamma. Vi vaknade båda runt sex och bestämde oss för lite mys i soffan. Vi tände lite ljus och tog massa filtar och bäddade ner oss medans resten av familjen sov (vilket de fortfarande gör fastän klockan är nio nu…) :-)

P1240688

Jag äääälskar verkligen Durance doftljus. Sååå mild och fräsch doft. Min absoluta favorit är Fleur d’eau….

P1240685

Emilia tittar på Youtubeklipp på Iphonen just nu (började med Ipaden men så tog batteriet slut och hon övergick till min telefon…japp, vi har legat här ett tag nu :)

P1240686

Gladskruttan :)

P1240690

Själv har jag kikat på Prometheus som faktiskt är riktigt bra om man gillar “Alien-filmer”. Och så blir man ju lite stolt över vårt svenska stjärskott Noomi Rapace också som spelar en av huvudrollerna

P1240684

Såhär ser det ut i vår säng just nu. Felix kom in inatt och har nu trängt ut T till kanten och parkerat på hans huvud :-)

Hoppas ni får en underbar lördag mina vänner. Vi hörs om ett tag när jag satt ihop lite London-inlägg

♥Puss & Kram♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Så mysigt det ser ut. Ha nu en skön helg,
    Kramar L

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig lördagsmorgon!
    Hoppas ni får en fin dag. Kram

    SvaraRadera
  3. Skönt med ordentlig morgonmys!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Låter som ni får en härlig helg.....bra val av dig!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  5. Mysigt! Vart hittar man de fina ljusen och de underbara lakanen med fjärilar? Trevlig helg! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaa Pernilla, vi hade super :) Lakanen har jag köpt på H&M Home (www.hm.se) superbra kvalitet dessutom och billiga :) Ljusen finns lite varstanns. Brukar köpa mina på en blomsterbutik i min pyttestad eller Tullhuset i Västerås. Tror de finns på Moderna Hem också...testa att googla på Durance så kanske du hittar dem i nån webshop.

      Kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar