VivanDivan

VivanDivan

fredag 5 oktober 2012

Kanelbullar och italienska stövlar

God morgon i stugorna. Fredag idag och det känns faktiskt inte alls som fredag. Den här veckan har flugit fram i raketfart. Dessutom känns det inte som helg imorgon då det ligger en flyttstädning över en hela helgen så inte mycket vila kommer det bli inte…Men sen så kanske vi kan få lit ro och andas ett tag då vi lämnat ifrån oss nycklarna. Har efter den här helgen tre roliga helger på raken framför mig med mycket energi-tankning. Nästa helg ska jag, mamma, mina systrar,mostrar och kusiner åka iväg till Tällberg på lite spaweekend. Vi gjorde det förra året också och det var sååå mysigt. Helgen efter det blir en långhelg i London med finaste maken. Vår första semester någonsin. Vi fick barn ganska fort efter att vi träffats och vi har alltid haft baranen med oss på semester. Inte ens bröllopsresa har vi varit på så det är både pirrigt och kul på samma gång. Tor-mån blir det och så får jag träffa min älskade syster också som bor där. Helg tre blir tjejklubbsträff med övernattning och nån hemlig aktivitet så oktober är full av kuligheter :)

Men först som sagt en helg med flyttstädning….

En dagens ska ni få i vanlig ordning. Klänning Odd Molly Crochet Frill dress i dark berry strlk 1, jeans G-star, halsband Unica of Sweden och så mina nya stövlar (Tradera) från Fiorentini Baker. Riktigt fynd som jag gjorde där för de är supersköna. Italienarna kan verkligen göra stövlar. Känns så himla rejäla på nåt sätt…

P1240096P1240095P1240092P1240094P1240093P1240097P1240098P1240100

Åt ni förresten några kanelbullar igår? Jag kom på sent på kvällen att det var kanelbullens dag och det måste man ju bara utnyttja tänkte jag som äääälskar kanelbullar. Men oj, slut i butiken på färska och inte har jag några i frysen. Så man tager vad man haver :)

DSC_0468

De här kanelgifflarna från Pågen är faktiskt riktigt goda och barnen älskar dem så dessa mumsade vi på igår kväll efter gympan :-)

Nu ska jag iväg till jobbet. Har gett T uppdraget att fixa nån god mat tills ikväll. Få se vad han hittar på :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Vad roligt att ha många kuligheter att se fram emot. Så det var du som vann stövlarna. Jag kikade på dem, men om jag kommer ihåg rätt var det stl 36 som är snäppet för små för mig. Jättesnygg outfit!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja italienarna är grymt bra på det och även mycket andra kläder som jag börjat gilla på sistone:) stövlarna är jag grymt avundsjuk på! Shit vad snygga de var! Perfekt höjd också. Ha en fin fredag! Kram Nilla

    SvaraRadera
  3. Snygga stövlar och grattis!

    Vad fint ni får det hemma - verkligen jättesnyggt! Tycker absolut att du är lika stilsäker i heminredning som i klädval! Ser fram emot fler inspirerande bilder :-)

    Så massa kul du har att se fram emot, det behövs efter en hektisk period. Ha en fin helg trots flyttstädning!

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Åååå vilken snygg outfit.Bara så läcker .Passar dej perfekt.Vad skoj med mysiga grejer att vänta o längta till!Ha en mysig fredag och helg trots flyttstädning.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar