VivanDivan

VivanDivan

torsdag 11 oktober 2012

Sommarklänning på hösten…jo, det tycker jag…

God morgon bloggisar! Just nu sitter jag på Stora Brännbo och väntar på att kursen ska börja. Jag var ute i rätt god tid idag så jag tänkte att jag kikar in till er en sväng. Men jag fattar inte egentligen hur jag kan ha så gott om tid för det var mer eller mindre panik-artat hemma imorse. Jag var jättesugen på att ha min Odd Molly Frill dress från förra året men hittade inte skärpet till. Insåg att jag inte hittade nåt skärp överhuvudtaget. Säcken med skärp var spårlöst borta och jag fick lite panik. Tänk om jag slängt alla mina skärp…gaaaaah…sånt kan ju hända när man flyttpackar och rensar samtidigt. Frågade T men nä, han hade inte sett den. Så jag var skapligt irriterad när jag satte mig i bilen. Men så kom jag på att han ju körde lite av mina säckar i sin firmabil och ringde upp honom från bilen när jag var på väg och frågade. Men näää, inga säckar i firmabilen. Men just det, det står ju fyra säckar med dina kläder här på firman (han var där när jag ringde). Men aaah, karlar….kunde han inte klämt ur sig det på en gång….:-)

Så ingen Frill dress idag men väl en Odd Molly. En spring-variant som jag faktiskt hade på midsommarafton (se hur den ser ut i sin helhet här). Jag kom inte ihåg vad den hette då och jag kommer inte ihåg det nu….suck, kanske nån av er sötingar vet vad den heter….? Och för att inte frysa ihjäl i denna klänning har jag mjukaste tröjan från Hunky Dory över. Chacra Fleece Top heter den och mjukare har jag nog aldrig haft på mig. Stövlarna är Art och sjalen Missoni by Lindex som jag köpte igår faktiskt. Den hängde så ensam på Lindex när jag var in för att köpa strumpor och kunde inte låta den hänga där alldeles ensam och ledsen :)

P1240126P1240121P1240122P1240123P1240124P1240125P1240127P1240128P1240129

Nehej, nu ska jag ta lite hostmedicin och sen börjar kursen. Får ju inte störa alla med min eländiga hosta som verkligen är ap-dryg….Men hostmedicinerna man köper receptfritt är ju inte så bra tycker jag. Har provat både Noskapin och Bisolvon och ingen hjälper riktigt bra…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Tricolor dress! Jättefint!
    hälsningar A

    SvaraRadera
  2. Grymt snygg kombo! Och jag gillar att mixa sommarkläder med höstplagg, även om jag gör det alldeles för sällan :o)
    Ja visst är det så att man inte kan låta saker hänga ensamma i butiker, det hade ju varit elakt ;o)
    Hoppas du får en bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  3. SUPERSNYGGT!!! Klockrent ihop och visst funkar det även nu.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  4. Hur snyggt som helst!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej hej,
    Detta är första gången jag är inne hos dej,
    Men absolut inte den sista! :)
    Bra blogg du har :D
    Kika gärna in hos mej med
    3 kategorier

    Vardag- Vad jag gör om dagarna

    Sex & Relationer -för ett smartare&skönare kärleksliv
    och

    DU,DU,DU- allt för att göra dej säkrare,gladare,snyggare :)

    Önskar dej en fortsatt bra dag!
    Pussar ♥

    SvaraRadera
  6. Jätte fin kombo. Jag har också köpt sjalen och älskar den. Så användbar nu på hösten, riktigt elegant på kvällen över axlarna till någon fin festklänning.
    /C

    SvaraRadera
  7. Fint! Och jag har också sommarklänning idag. Med ull under och över funkar det finfint :-)

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Vilken fin kombination! Jag hade aldrig trott att det skulle gå att konbinera Hunkydorys fleece tröja med en sådan klänning. Vad har du för storlek på tröjan? /Kristina

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar