VivanDivan

VivanDivan

fredag 15 april 2011

Fotoutmaningen del 5: Laster och olater

Halloj igen! Sitter här bredvid en liten tjej som inte alls är pigg. Blir faktiskt riktigt orolig. Helt otroligt att man inte ska kunna få tag på familjeläkaren när man verkligen behöver deras råd.

Nåja, här kommer gårdagens utmaning från Josanne (ja, jag ligger fortfarande en dag efter….).

Min största last är en själklarhet. Jag är Treo-missbrukare av stora mått. Helt fruktansvärt egentligen. Tar mellan 2 och 4 treo varje dag så det blir ju något rör i veckan. Gräsligt och jag misstänker att min ständiga huvudvärk faktiskt kan bero på just detta gigantiska intag av Treo. Ibland gör jag seriösa försök att sluta men det är verkligen inte lätt. Svårt att jobba när man har sån där gräslig huvudvärk hela dagen.

P1090661

När det gäller dåliga vanor och olater är det nog min slarvighet jag kommer att tänka på först. Är en sån där fuskpedant ni vet som trycker in allt i skåp och lådor så att det inte syns. När man har gäster tycker de det ser jättevälstädat ut men öppnar man en skåpdörr ramlar det ut saker. T blir galen på att jag bara trycker in saker och aldrig rensar…Törs bara visa lite glimtar av hur det ser ut….

P1090665P1090664P1090663P1090662

En annan ful ovana som gör min käre make vansinnig är min förmåga att bara släppa saker på golvet. Kläder t ex. När jag går och lägger mig släpper jag bara kläderna på golvet. Sitter jag i soffan tar jag alltid av mig strumporna och de slängs alltid på golvet. Sen kan man hitta dem under soffan när man ska dammsuga där nästa gång.

P1090666

Usch, nu har man avslöjat en del av sina dåliga sidor så nu vet ni det :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Ha! ha! Du verkar ha samma diagnos som min make vad gäller ditt ordningssinne. Känner precis igen det där med oordning i skåp och att släppa kläder på golvet! Hittar alltid en hel hög med underkläder under sängen när jag dammsuger! Vad gäller Treon är det tyvärr ett vanligt missbruk på riktigt! Huvudvärken är helt säkert en ond cirkel!!! Ang. din dotters misstänkta UVI kan ju sura drycker hjälpa, men det är ju jättejobbigt att behöva gå med det utan att få behandling... Finns det ingen annanstans ni kan vända er??
    Kram o trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Ha ha - kul med alla inslängda prylarna i garderober, lådor och skåp :-) Liknar på sambon en hel del! Så jobbigt med Treon, du borde säkert försöka sluta. Men det är ju lätt att säga...

    Hoppas dotterns plågor går snabbt över!! Kan ni inte åka till nån jourcentral?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Samma typ av städning som jag ägnar mig åt mao;) Jag har en syrra som missbrukar Treo, verkar vara ett helvete att lägga av:( Kram!

    SvaraRadera
  4. Duuuu snygging...Den dära programledaren Sofia Wistam hade samma treo prob som du, försök att hitta avsnittet där hon var med i "du är vad du äter" programmen, Hon fick hjälp med att sluta..kanske var det tips med där spm du kan ta efter... Åhh vad jag skrattade åt dina gömmor av röror=) Har en å annan sådan rörig låda¨å skåp själv "harkel"..=)
    kram kram rara..

    SvaraRadera
  5. 1177 är väl det nya sjukvårdrådgivningsnr men tranbärsjuice och citronvatten är kanon för UVI i början och massor så man får kissa men ring och hör el annars ringer man sin vårdcentral och blir kopplad !!
    Säger som ovan såg programmet med sofia och treo och hur hon fick hjälp men hon hade även nässpray med i bilden en ond cirkel men det vet du ju..känner igen det med skåpen även om jag rensar ständigt så pluas det in i förråden haha..skönt det finns flera ;)
    LYCKA TILL och krya på tjejen

    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Tack alla för er omtanke om mitt treointag. Jag vet förstås att jag måååste sluta och försöker verkligen. Men det är inte så lätt :( Tack för era tips...

    Viveca: Hmmm, ja en slarvmaja är man i smyg :-) Tänk att man ska vara lik en karl hrmpf

    Oslotigern: Jaha, karl nr 2 man är lik...vad kan detta betyda? :-)

    Linda: Tack snälla för att du räddade mig från att bli den karllika :-)

    Too di Loo: Tack snälla du och skönt att vi är fler tjejer...

    Tina: Ringde 1177 och pratade med en jättegullig sköterska och det var hon som rekommenderade att ringa familjeläkaren. Vi "pumpade" i henne både citron och tranbärsjuice igår så idag är hon faktiskt mycket bättre :-) Och tjerjna vann omgången med att ha slarvigast i skåpen :-)

    Kram underbaringar
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar