VivanDivan

VivanDivan

måndag 25 april 2011

Blev en löprunda i a f…före-bilder it is

God kväll vänner! Jag tog mig ut på en löprunda i a f. Känns sååå himla skönt att vara igång med träningen nu. Känns redan lättare att springa efter några gånger. Men i veckan som kommer lär det bli väldigt sparsamt med träning för T ska ligga borta och jobba hela veckan. Blir en vecka av pysslande för att få ihop det med hämtning från förskola, skjuts till balett, terränglöpning mm. Sen har man ju hela hushållet med matlagning, disk och tvätt att ta rätt på och så det eviga plockandet av slängda leksaker och kläder överallt. Blir inte mycket kvalitetstid i veckan men jag har i a f lovat Emilia att vi ska ta en sväng med cykeln varje kväll nu så att hon lär sig ordentligt i sommar. Så den tiden får man ta sig.

I brist på bättre motiv får ni se mig i min träningsoutfit för dagen :-) Får ta det som före-bilder och så ska jag ta likadana i höst så får vi se om det är någon skillnad.Har väldigt lätt att bygga på mig muskler så jag lär ju knappast gå ner i vikt utan snarare “biffa” till mig. Men det bryr jag mig inte om. Vill bara känna mig pigg, stark och “fit”.

P1100116P1100118P1100115

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Ser skönt att att ta en löparrunda!

    kramr och ha en fin vecka, L

    SvaraRadera
  2. Så skönt att komma igång! Pga seeeeeega förkylningen - som fortfarande inte är över - har jag inte tränat på över 3 veckor nu. Känns jättejobbigt, men hoppas jag kan börja på så smått i veckan.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja det är sååå skönt :-)
    Ha det gott ni med och hoppas du blir frisk snart Oslotigern

    kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar