VivanDivan

VivanDivan

tisdag 5 april 2011

Tänk att så lite betyder så mycket…

God morgon godingar! TACK SÅ JÄTTEMYCKET för alla grattis igår. När jag äntligen fick fart på internet häruppe i obygden och kunde kika på mitt internet såg jag dessutom att jag hade maaaaassa Facebook grattis och jag blev så rörd att jag faktiskt grät. Tänk att ett sånt litet ord som grattis betyder så mycket. Det går så snabbt att skriva eller säga men betyder så mycket för den som får det.

Nu ska vi äta lite frukost och sen ge oss ut i skidbackarna. Lär bli barnbacken för min del för det är första gången för barnen och själv har jag inte åkt på 15 år. Herrejösses, hur ska det här gå. Har dessutom fruktansvärt ont i ryggen efter att ha legat i våningssäng med Emilia. Hon var lite orolig och ville inte sova själv. Usch, så illa jag sovit. Men en liten sagostund hann vi med igår innan vi somnade. Felix ville inte gå och sova och det var ok för vi är ju lediga så Emilia och jag gick in själva. T fick ha Felix hos sig hela natten så han är antagligen rätt mör han med.

P1080904

Återkommer i eftermiddag om jag överlever med lite bilder men tills vidare tänkte jag bjuda på en provning jag gjorde i helgen av min nya Ester Elenora Sofia Dress. En riktigt fin midsommarklänning med mycket vidd och underbara detaljer som små pärlbroderier. Ester Elenora har alltid one size på sina kläder så den är ganska generös men det går att justera med ett band under bysten. Ni får ursäkta att jag har jeans under men än så länge vägrar jag visa mina bleka ben :-)

P1080790P1080791P1080792P1080793P1080795

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Här kommer ett rungande GRATTIIIIIIIS i efterskott:)
    hurra hurra hurra:)
    Stor grattis i efterskottkramkramkram
    :)

    SvaraRadera
  2. GRATTIS I EFTERSKOTT VACKRA VIVVI!!! SÅÅÅÅÅ FIN du var i den fina Ester Elenora klänningen. Passar di så fint, tänk bara i sommar.....hmmm.
    KRAM!!!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar