VivanDivan

VivanDivan

lördag 16 april 2011

Sucker for white och bluskies…

Halloj! Mitt i städningen behövde jag en liten paus. Kom äntligen in på Rehde of Swedens sida där de har 50-80% rabatt på allt just nu. Hade siktet inställt på en Canna kofta men förstås var jag för sent ute så det blev den här istället. Odd Molly Bluskies blouse i grey.

m11-16-723-8502-front-39-1m11-16-723-8502-back-39-1

Har tyckt den var fin när den kom tillsammans med klänningen i samma serie men jag valde då klänningen. Har inte sett den på någon i bloggvärlden så det ska bli spännande att se hur den ser ut i r l…

Den senaste tiden har jag blivit alldeles galen i vitt. Är det för att sommaren närmar sig tro eller vad? Har ju redan fått hem två finingar från Ester Elenora och en ljuvlig ChillNorway och nu senast tröjan från Hunky Dory. Sedan lite annat från Ellos t ex och så nu i veckan klickade jag hem den här sötnosen från Kling hos Junkyard. Tycker den är bedårande söt. Vad tycker ni? (Bilder lånade från Junkyard)

19646_01_119646_01_219646_01_3

Var också in på H&M nu när de släppte Concious collection. Hade velat lägga beslag på de söta virkade shortsen men de var förstås slut. Istället blev det den här klänningen.

image

Har ni handlat något ur Conscious collection? Ska ju vara återvunnet och miljöanpassat alltihop. H&M fick tydligen pris nyligen för deras miljötänk och det är ju toppen.

Nu ska jag inte köpa en enda vit grej till tror jag för de här börjar ju bli bissart. Fram med lite färgglatt nu i butikerna som kan locka mig!

Nu, back to cleaning….Ha det gott godingar så hörs vi senare. Minst två inlägg till får ni idag då jag tog lite härliga bilder på kidsen igår och förstås fotoutmaningen..

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Vad kul att du lyckades hos Redhe. Ska blir spännande och se hur blusen är på.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Kul att du gillade pjuxen jag plåtade i Malmö. Extremcoola och spontant så fick jag en bild av dig i dem i skallen. Klockrena Vivvisar liksom, och såklart extrakul att du gillade dem själv. :o)
    Jag kom också in på Redhe idag, när det jag ville ha mest redan var slut. Men jag kom över en sak i alla fall, som egentligen är helt och hållet ditt och Linda G´s fel att jag har fastnat för... Skönt man kan skylla bort en del klick på andra, då slipper man så himla dåligt samvete själv... ;o) Take care! KRAM!

    SvaraRadera
  3. Hilde: Ja, igår var det ju omöjligt och idag var nästan allt fint slut. Är också spänd att se den

    Josanne: Ja, de var verkligen min stil :-) Undrar om det kan vara något som börjar på S...du fått upp ögonen för. Vet ju att både jag och Linda har en sån lika och den är superfin så det blir nog jättebra på dig :-) Men det är ju också det som är kul med alla bloggar. Just inspirationen man får från andra. Och du får gärna skylla på mig så du slipper det dåliga samvetet ha ha

    Kram på er bruttor
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar