VivanDivan

VivanDivan

måndag 25 april 2011

20% hos Country-Dreams

Halloj! Tänkte bara informera att Country-Dreams har 20% kampanj på massor av varor. Bl a fina Odd Molly Wunder underdress i grey som jag inte kunde låta bli att klicka. Älskar Odd Mollys bomullsunderklänningar. Bara sååå söta att använda som strandklänning eller underklänning…

odd-molly-wunder-underdress-grey-3900833_new

Felix har fortfarande ont i örat någe så fruktansvärt och det är sååå jobbigt att se sin lille prins ha ont. Har försökt med både nässpray och alvedon men det hjälper inte mycket annat än på febern.

Tänkte försöka få till en löpvända ikväll i a f så man får komma ut lite mer. T tog med Emilia in till kusinen en stund så hon fick leka av sig. Senare ikväll ska vi äta lite räkor och ett glas vin till. Imorgon arbetsdag igen om lillprinsen är frisk förstås, men det känns rätt tveksamt…

Uppdatering: Nu har jag fått reda på från fina Binas blogg att efter klockan 19:00 kommer de ha 3-årskalas och säkert ytterligare fina erbjudanden på Country-Dreams. In och kika vettja.

1630

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Trist att lillskrutten är sjuk igen! Men ni ser ju också ut att ha haft ljuvligt väder - man tror nästan inte det är sant :)) Traderafynd är roliga - det här fick jag till löjligt pris eftersom säljaren lagt avslutstiden så dumt. Ska kika in hos CD sen men har så klart klickat hem Wundern i grått för bara ngn vecka sen :o)
    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Ja, det är tröstlöst med hans öron. Men vädret är ju toppen och vi har turats om att vara ute idag. Väntar med spänning vad det är för fining du ninjat hem :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar