VivanDivan

VivanDivan

tisdag 12 april 2011

Fotoutmaningen del 2: Ätbart jag aldrig tröttnar på

God Kväll! Här är vi nyss hemkomna från terränglöpningstävling. I vår lilla stad anordnas det varje år en terrängserie för barn i alla åldrar där man träffas 5 gånger och springer ett lopp. Mina småttingar sprang 650 meter och föräldrarna får springa med om barnen tycker det är läskigt att springa sjäva så den här mamman fick kuta runt två varv :-)

Har riktigt ont i mitt finger fortfarande. Nästan värre än förra veckan och det är alldeles snett och fortfarande svullet och blått. Funderar faktiskt på om man kanske skulle söka för det ändå för det ser lite läskigt ut och det är lite drygt i mitt jobb där jag ju behöver fingrarna hela tiden. Just nu sitter jag med långfingret som klickfinger ocj även att skriva med men det är inte helt lätt….

Nu till kvällens ämne. Del två i Josannes fotoutmaning. Jag ligger ju lite efter men del två skulle bestå i “Ätbart jag aldrig tröttnar på”. Min första och enda tanke här är detta….

DSC01565

Kokosbollar! Sprang förbi ett fik idag på lunchen och plåtade för jag har inga hemma just nu. Idag kunde jag avstå att köpa men jag är barnsligt förtjust i kokosbollar. Ni vet såna med vitt skum i. När det är marknad på gång i småstaden är kokosbollar det jag alltid måste komma hem med. Man brukar kunna köpa fyra askar för 100 kr och det gör jag alltid. Ingen annan i familjen är så förtjust i dem så jag får oftast alla för mig själv :-)

Som Maria Montazami skulle sagt: MUUUUUUUMS!

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Det kunde hamnat överst hos mig också! Det är så enkelt och så gott. Mums!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ååå vad sugen jag blev... mums!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar