VivanDivan

VivanDivan

torsdag 28 april 2011

Styled by Rachel Zoe

Godkväll vänner! Måste vara väderomslag på G för jag har sådan fruktansvärt tung huvudvärk. Har inte haft något tålamod alls idag känner jag och varit sur och irriterad. Usch, trist dag…

Var in en sväng på Lindex idag för att kolla in kollektionen stylad av Rachel Zoe. Tycker hon är ursnygg och hon har ju stylat en hel del rachel_zoe_47578883kändisar.

Tänk att ha en stylist som visste precis vad du passade i och vad som var trendigt. Skulle inte vara så dumt. Eller om man hade känsla så man själv kunde jobba som en. Min syster stylar en del modejobb och hon har verkligen den där känslan. Kom ihåg vart ni hörde det först om hon blir känd en dag och pratar om sin lilla storasyster VivanDivan ha ha…

Det var dock inte så mycket som föll mig i smaken men ett par finingar hittade jag. Fastnade speciellt för de båda shortsen och spetslinnet. Jättefint IRL.

Bomullströja 199 kr

styled by Rachel Zoe199

Klänning 399 kr

styled by Rachel Zoe399_2

Klänning 399 kr

styled by Rachel Zoe399

Shorts 199 kr

styledbyRachel Zoe 199

Spetslinne 149 kr

styled by Rachel Zoe149

Jeansshorts 249 kr

styled by Rachel Zoe249

Nu ska jag nog lägga mig och sova tror jag.

Ha en trevlig kväll alla fina

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Usch vad jobbigt med huvudvärk - hoppas det går snabbt över och att kvällen varit ok trots allt! Linnet var jättesött!!

    Håller med - tänk att ha en egen stylist! Men jag tycker faktiskt att du klarar det väldigt bra på egen hand!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Oslotigern: Du är så snäll. Bara för att man får sån inspiration av er andra så man har ju egentligen en hel hög stylister :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar