VivanDivan

VivanDivan

söndag 24 april 2011

I sommarens soliga dagar…

God eftermiddag! Är det sommar eller? Helt fantastiskt ute. Har inte blivit någon dagens förrän nu för jag har gått i bikini hela dagen. Solen tar rätt bra faktiskt. Måste för övrigt spana på någon eller par nya bikinis inför sommaren. Tycker inte ni att  de blir liksom lite slappa i tyget redan efter en säsong? Tycker i a f jag. Nu ska vi iväg på Bamsegympa-avslutning med fika och lek. Därefter blir det lite påskmiddag här hemma i all enkelhet. Lite ägghalvor, lax, köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse och sill (fast sillen får jag ha för mig själv för både barnen och T avskyr det). Kanske kan bli ett glas rosé till det kanske också. Snapsen får T ha för sig själv. Jag avskyr ren sprit. Kan inte förmå mig att dricka det. Usch….

Dagens idag består av Jeans från G-star, linne Vila, sjal Ester Elenora, jacka Sisters Point och skor Vagabond.

P1100061P1100056P1100063P1100058P1100060P1100062P1100057P1100059P1100055P1100054P1100053

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Glad påsk på dig! Du är så snygg som alltid.

    SvaraRadera
  2. Har inte vågat mig på bikini än och inte ens shorts. Har i alla fall haft vita leggings idag. Mer sommar än så vågar jag mig inte riktigt på än :) Är lite för feg för att somra till mig i april trots värmen :) Det känns i alla fall härligt att få lite sol på näsan! Du har ju fått fin färg redan! Fräscht till vitt linne! Kram

    SvaraRadera
  3. Back in business! Blev det nån Canna? Ser att Apricot sleeveless fick flytta in i alla fall - bra val! :-) Även om jag röstade på den röda, men du som är så mörk är ju jättefin i den ljusa.

    Vilket väder! Har fått några nya fräknar och känner att det stramar lite i huden. Känns dock tidigt att tänka på bikini, men innan man vet ordet av behöver man en. Håller med om att de borde hålla mer än en säsong, men gör ju inte det tyvärr...

    Ha en fortsatt glad påsk!
    Snygg outfit förresten, du är alltid så tuff och fin!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Lillis: Tack snälla och glad påsk tillbaka

    Viveca: Vi bor ju ute på landet och sitter man i lä är det helt ok med bikini för då gassar solen riktigt bra :-) Tog faktiskt rätt bra också så lite färg har man ju fått :-)

    Oslotigern: Kan ha blivit en Canna, får se nästa vecka om det dyker upp :-) Klänningen är jag jättenöjd med. Love it! Visst är det dålig kvalitet på de flesta? Tack snälla du för fina ord och ha en underbar fortsatt påsk du oxå.

    Kram finingar
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar