VivanDivan

VivanDivan

onsdag 11 maj 2011

Normalt att somna kl 18? Hur trött får man vara?

God morgon vänner! Igår kväll öppnade jag inte ens datorn. Lade mig på soffan och somnade klockan 18. T väckte mig en halvtimme senare för maten var klar. Efter det lade jag mig på soffan och somnade igen. Klockan 20 tyckte barnen att jag skulle komma upp och natta dem. Somnade nog sedan före 21 tillsammans med dem. Hur trött får man bli? Vad är det här? Och inte kände jag mig utvilad imorse heller. Som ett lik är jag…

En kul grej som Felix sade vid matbordet igår när vi berättade att vi skulle åka till Öland i sommar måste jag bara berätta.

Felix funderar ett tag och ser bekymrad ut: “Men då får nog pappa ändå åka själv”

Jag: “Vadådå?”

Felix: Jo, för du och jag och Emilia tycker ju inte om ÖL!”

De är roliga ibland när de funderar på saker de små liven….:-)

Dagens idag är i a f en bortglömd fining från ChillNorway som jag köpte för ett tag sedan men faktiskt glömt bort. Ni märke ju hur disträ jag är…I a f ChillNorway Petunia dress i blått. Har ju den i sand också och älskar modellen. Så skön och passar utmärkt en dag som denna när man är lite seg. Riktigt mysklänning…till det mitt andra par Swedish Hasbeens for H&M som jag klickade hem då jag var osäker på vilken färg och det fanns ju ingen tid att förlora för de försvann ju superfort som vanligt när H&M släpper något samarbete med en känd designer eller liknande. Nu var de så sköna så jag behåller båda. Riktigt bra köp. Lite klack men ändå otroligt sköna att gå i. Leggins från Twilfit tror jag.

P1100844P1100845P1100849P1100850P1100848P1100851P1100847P1100846

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. ... kanske gravid :) Kram!

    SvaraRadera
  2. Du gör alltid så snygga dagens. Fantastico.
    kramkram

    SvaraRadera
  3. Maraton sovning du hade igår. ;) Jobbigt när man är så trött.
    Ha en underbar dag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Alltså jag är så sugen på att klicka hem den Petunian från Vestis. Fingret åker fram o tillbaka på enterknappen :-D
    F...n vad drygt att vara sjkskriven och inte kunna handla det man vill.
    Ha en bra dag.
    kram

    SvaraRadera
  5. Så skönt att kunna slappna av och somna i soffan, även om du fortfarande inte känner dig pigg :)Otroligt söta kläder både i detta och förra inklägget och du lyckas alltid skaffa snygga leggings, som inte ser sådär billiga ut som vissa gör! Skorna är också jättefina. Funderade lite på dem förut men betvivlade bekvämnligheten :)
    Kram

    SvaraRadera
  6. OMG!! Så fräscht!
    Jag blir såå avis på mammor, som är i så bra form som du! ;)
    Skorna är snygga, men jag har nog för breda fötter för dom.
    //Mia

    SvaraRadera
  7. L8: Nej, bevare mig, det hoppas jag inte :-)

    Lingon: Tack goa du

    Jeanette: Ja, det blev lite mycket sömn. Tack detsamma :-)

    Hoffsan: Förstår att det måste vara trist att vara sjukskriven av många skäl. Usch, lider med dig. Petunian är verkligen toppen, är det något du ska unna dig så är det den

    Viveca: Ja, det var tur att T tog allt hemma så jag kunde få sova. Tack snälla du, det där med leggins är ju jättesvårt men jag brukar köpa när jag hittar fynd faktiskt så då har jag väl tur att de inte ser billiga ut för det är de oftast :-). Skorna är faktiskt jättesköna...

    Mia: Vad gullig du är. Kan ju säga att egentligen är jag i mitt livs sämsta form. Hinner inte träna så skenet bedrar. :)


    Kram sötnötter
    /Vivvi

    SvaraRadera
  8. Know the feeling av att nästan kunna somna stående. Jag tror faktiskt det finns nåt som heter vårtrötthet, och i kombo med allergi blir det som du beskriver. Jag har alltid haft såna där downperioder på våren, men de senaste två åren har jag motionerat regelbundet (nu låter jag väldigt förnumstig och disciplinerad, och det är jag INTE), men jag märker avsevärd skillnad!

    Du tränar säkert redan som är så smal och fin, men jag har verkligen upplevt en förändring. Uäähhh vilket präktigt inlägg det blev. Sorry:)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar