VivanDivan

VivanDivan

lördag 14 maj 2011

Det är mysigt att vara bilbana ibland :-)

God morgon vänner! Imorse vaknade jag med ett leende på läpparna. Lördag och vi har haft mysig frukost. Nu sitter jag vid datorn, T läser lokalblaskan från igår och barnen stojar på övervåningen. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag. En sak jag måste göra är att packa för inatt flyger jag till Milano på affärsresa. Kan bli lite si och så med bloggandet under några dagar men jag är tillbaka igen på onsdag :-)

Igår kväll var T på afterwork som blev nåååågot längre så jag och barnen hade mys hemma. Vi åt grillad kyckling med pommes frites och en riktigt god avocadosallad. Sedan tittade vi på Talang och hade allmänt mysigt. Felix ligger gärna uppkrupen hos sin lilla mamma och i hans små händer bor nästan ständigt en bil eller motorcykel som han kör med överallt. Igår var det mamman som fick vara bilbana :-)

Han har precis ätit en hel paprika (väljer hellre det framför godis) så han är lite orange runt munnen…

P1110058P1110065P1110066P1110061P1110060P1110059

Vi hörs senare med en dagens och så behöver jag nog lite pack-råd. Lite osäker på dresscoden i Italien. Har ni några tips vad man ska undivka så give it to me please…Lär väl i a f bli blusar, kjolar, pumps och nån kavaj som åker med…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar