VivanDivan

VivanDivan

söndag 1 maj 2011

Budgetshopping på BikBok och nya hattar till flickorna M…

Halloj igen! Känner att det kan bli en sån där dag med många blogginlägg. Barnen är ute, jag är klar med deklarationen, T kikar på sport på TVn och jag har inget bättre för mig än att sitta vid datorn. Har varit jättedålig på att läsa hos er andra de senaste dagarna så jag har försökt läsa ikapp lite. Kom ju på att det blev lite shopping igår också. Köpte nya sandaler till barnen från Ecco. Fick lite panik för det var ju redan urplockat i butikerna så det blev snabbshoppat ett par vita till Emilia och ett par svarta till Felix. De har de på sig ute nu så ni får inga bilder dock. Felix fick ju en hatt förra veckan så nu ville Emilia och mamman också ha en varsin. Ska ta ett gruppfoto sen på oss allihop men här är Emilia i sin fina som hon valde själv på Lindex.

Lilla blomsterflickan. Idag med leggins från Lindex, kjol Fransa och fleecejacka Adidas. Accessoar idag är katten Marlow som snällt står ut med att bli omkringkånkad ständigt :)

P1100271

P1100270

Själv köpte jag också en hatt från Lindex och så slog jag till på ett par vita shorts med hög midja och läderbälte från BikBok, 249 kr och ett linne till för 149 kr. Blir perfekt till stranden med ett par kilklackar kanske…

P1100267

Jag lovar att jag ska prova kläderna senare och ta lite kort men just nu känner jag mig lite för frusen. Vart sjutton tog sommaren vägen?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Tack för din hjälp!
    Det måste ha blivit något fel på nåt foto för när jag redigerade inlägget och la in bilderna igen så hoppade allt tillbaka...sambon har hållit på och grejat med datorn så det är säkert det:)
    Vad fin och somrig din blogg är, så fiin! Älskar ditt collage högst upp.
    Ha en skön 1 maj!
    Kram/C.

    SvaraRadera
  2. Nej vad söt hatt lilltjejen har på sig. Jag är så svag för gulliga hattar. Kul med din nya header, collaget innehåller så mycket att titta på. Men ordet deklaration hörde jag inte...va? va? Nä måste man det....?

    kramkram

    SvaraRadera
  3. Söta unge:) Jag undrar också var sommaren tog vägen! Hoppas den kommer tillbaka! Kram

    SvaraRadera
  4. C: Vassego, bra att det verkat lösa sig :-) Tack snälla och en fin första maj till dig oxå

    Lingonberrie: Ja, den är lite småsöt den hatten. Hon älskade den verkligen från första ögonkastet min lilla blomsterflicka :-) Senaste dagen för deklaration imorrn så du har ju lite tid ha ha...Tack förresten, lite små bilder bara men jag ville visa lite vem jag är i collaget...

    Linda: April-väder kallas det visst, men nu är det ju för f-n maj så nu ska det väl vara sommar på G :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar