VivanDivan

VivanDivan

lördag 28 maj 2011

Att unna sig…

God morgon! Idag är jag helt genomförkyld. Jag orkade till slut vara med på sommarfesten och vi hade jättetrevligt. Invigde också min nya Odd Molly Wunder halterneck klänning. Till har jag vita jeansleggins från Pieces, jeansjacka Odd Molly Bikette Denim jacket och skor Converse. Jacka ChillNorway Josephine coat och sjal Ester Elenora scull scarf. Försökte få till en sån där hoppbild som Stina Dabrowski men det blev sådär va…ha ha.?

P1110659P1110657P1110660P1110661P1110658P1110662P1110663P1110664

Jag sov över hos min syster inatt för jag bor ju en bit från jobbet och för det mesta brukar jag ha bilen men ibland är det ju kul att kunna ta ett glas vin också så då är det bra att ha en syster i stan…

När jag nu på eftermiddagen skulle gå och hämta bilen kände jag för att ta en lång skön promenad också. Att unna sig att gå omkring och kika i trädgårdar och allt vackert omkring en såhär på försommaren. Njuta av doften av utslagna syrener och bara andas. Det kändes så lyxigt och jag unnade mig att inte stressa hem till man och barn…Fast nu längtar jag hem så nu ska jag ta och fara hem till mina älsklingar.

♥ Puss och Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Otroligt snygg kombo och supersnygg på dig! Jag har också den klänningen och är på jag efter något att ha under.. Den bandeu toppen du har var fin. Var har du köpt den? Kram

    SvaraRadera
  2. Your outfit is so fun with the converse....I love it!!!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  3. Så jäkla snyggt! Fint med vita byxor och Converse till Wunder-saken:) Kram

    SvaraRadera
  4. Klänningen och jackan passar så himla bra ihop! Färgerna på fjärilen ser liksom ut att vara ton i ton med klänningen! Sååå snyggt!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Odd me: Tack snälla :-) Jag köpte bandeau toppen på Gina Tricot. 79 kr, sitter superbra och fanns i massa härliga färger med matchande trosor till :)

    Karen: Thanks, you sweet girl :-)

    Linda: Tack goding!

    Viveca: Tack gulledu! Ja, det var en oväntad bra matchning. Tänkte inte på det själv ens :-)

    Kram finingar
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar