VivanDivan

VivanDivan

söndag 22 maj 2011

Silk sleeveless nr 2 kom med igår + kalasfina småttingar

Halloj bloggisar! Hur har ni det i stugorna? Vi har nyss kommit hem från jättetrevlig barnkalas. T valde att stanna hemma. Han är inte på topp direkt :-)

För er som följt dramat med mitt Maria Montazami armband kan jag berätta att jag ringde Tullhuset och det var inga problem att få ett nytt. Bara att komma in. Det är en av anledningarna att jag gillar den butiken. Sååå gulliga tjejer som jobbar där…De hade tydligen sålt slut på armbanden igår så de borde ju kunna se i kassan att de sålt ett för mycket…Skulle i a f komma in fler imorgon så då får jag åka och hämta ett. BRA VA? :-)

Nu blev det ju genast mycket skojigare att prova nya inköpet jag gjorde där igår också. Helt på impuls men det blir toppen. Dessutom gick 10% av intäkterna från igår till Cancerfonden och då är det ju klart man måste stödja det :-) Härligt när man kan skylla shopping på att man stödjer välgörenhet ha ha…

Har redan en i apricot och nu har även en i vintage rouge hittat hit. Hängde en kvar och den var i strlk 0 så det var ju nästan så det stod mitt namn på den. Underbar färg och jag trivs verkligen i modellen…Till har jag jeansleggins Vila och skor Swedish Hasbeens for H&M

P1110430P1110428P1110429P1110427P1110426P1110425P1110424P1110423

Barnen var så kalasfina idag också. Emilia har klänning från Ester Elenora, leggins KappAhl och skor H&M. Felix har skjorta Nova Star och jeansshorts från NameIt. Vägrade dock ha andra skor än hans Crocs med Cars-motiv. Gräsliga enligt mamman men de älskar sina Crocs så vad gör man liksom…

P1110410P1110411P1110404P1110402P1110407P1110401

Några fina kort men sen var kivet igång…

P1110412P1110418P1110415P1110414

Ha nu en fin kväll. Här hemma är pizza beställt. Undrar ni vem som är sugen på det? Mmmm, inte jag men det ska väl gå att få i det med :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Herregud vilka söta barn du har. Du är söt du med i din nya Silk sleevless.
    Kram

    SvaraRadera
  2. såå fina bilder och du passar så bra i silkdressen!! Kram

    SvaraRadera
  3. Alltså jag får aldrig nog av att kolla in shoppingfynd :) Så spännande att se alltid!!! Modellen passar dig jättefint. Har inte själv den på min önskelista, men har å andra sidan inte sett den "på riktigt". Då är det ju lätt att man ändrar sig :) Barnen dina var ju riktigt kalasfina också! Här blev det också pizza idag, makens specialitet!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. SÅÅÅ snygg du är och vilka små söta barn! Dotterns klänning är ju helt bedårande!=)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  5. Skönt att det löste sig med armbandet:) Suget efter en silk sleeveless finns här med, röd eller grå kanske;) Kram!

    SvaraRadera
  6. Så bra med armbandet! Ursöta barn och ursöt du :-) Fortfarande lite sugen på den där... Mollyn alltså ;-)

    Kramar!

    SvaraRadera
  7. Så bedårande söta barn. Skönt att det ordnade sig med armbandet. Den silksleevelessen har jag också, gillar den skarpt jag med.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Vilka söta barn! Så fina och härliga. Kram!

    SvaraRadera
  9. Hilde: Tack snälla du...de brås nog på sin far hi hi

    Odd&Me: Tack du fina :-)

    Viveca: Tack! Jag hade inte heller den på min lista men när jag provat den var jag hooked. Älskar modellen och att man kan ha den i så många olika stilar. Både som klänning till fest och tunika till jeans och jeansjacka t ex...Pizza är faktiskt riktigt gott ibland :-)

    Adela: Tack snälla du! Har ju en likadan själv så vi ska matcha sen till midsommar :-)

    Linda: Ja, det var toppen men det hade jag nästan väntat mig. Urgullig personal där. Tycker du ska slå till, tror du skulle vara jättefin i den här färgen men den grå är också toppensnygg. Nu får jag nog dock inse att jag inte kan ha en tredje... :-)

    Oslotigern: Tack snälla! Tycker definitivt du ska slå till. Underbar modell och den skulle ju vara supersnygg på dig :-)

    Marika: Tack snälla :-) Ja det är riktigt skönt. Ja, visst är den helt underbart snygg :-)

    Pernilla: Tack snälla fina

    Kram alla godingar
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar