VivanDivan

VivanDivan

fredag 6 maj 2011

TGIF and I really mean it!

God morgon! Thank God It’s Friday. Har aldrig varit så glad någon gång att det är fredag tror jag. Har varit en jättejobbig veckan. Antagligen för att jag inte kommit hem före 19 någon kväll, upp klockan 4:30 och mycket aktivitet på jobbet plus att jag är hängig. Hade feber igår kväll men kollade inte idag för jag har inte tid att vara hemma. Får bli tabletter och isolera mig så mycket som möjligt så jag inte smittar någon. Sen blir det att åka hem och kurera sig ikväll.

Känns som det varit mycket gnäll senaste veckan och jag ber om ursäkt för det. Kan ju inte vara kul att läsa om elände när det är feelgood man kanske vill ha. Men jag ska bjuda på något riktigt feel-goodigt i helgen, det lovar jag Smile

Har också varit jättedålig på att kommentera hos alla er andra men jag finns där i periferin och jag lovar att jag ska kommentera ifatt i helgen. Läser i a f hos er alla men lite snabbare för orken och tiden har inte funnits den här veckan.

Fick förresten en fråga häromdagen angående Odd Molly Blues skirt och om jag kunde lägga ut lite bilder på min så jag har gjort iordning ett inlägg som jag tänkte att jag slänger ut på lunchen.

Dagens idag blev mjukt och skönt från ChillNorway med Petunia dress i sand, sjal Ester Elenora skull scarf och stövlar Hunter.

P1100591P1100593P1100590P1100589P1100594P1100592P1100595

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Hoppas gummistövlarna slipper bli blöta idag, fast snygga till otroligt söta klänningen! Bänkar mig vid datorn vid lunch då :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Bah! Jag avskyr helt igenom feel-good-bloggar. Vem orkar liksom i längden...? Inte jag, tycker däremot att det är berikande att följa riktiga, vanliga liv. Ibland tycker jag faktiskt att ryggdunkandet kan stå mig upp i halsen, komplimanger, klick, faaaantastiska liv utan fläckar. Mer gnäll åt folket:-)

    SvaraRadera
  3. Viveca: Vart lite varmt faktiskt med stövlarna :-)

    Mallgrodan: Skönt att du tycker så. Är beredd att hålla med dig till 100%. Ingen kan ha det rosenrött ALLTID!

    Kram finingar
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar