VivanDivan

VivanDivan

torsdag 26 maj 2011

VAB, business på morgonkvisten och det där med önskelistor…

God morgon! Igår kväll hade båda barnen feber och är superförkylda. T skulle vara hemma bestämdes det men imorse då vi haft lite jobbig natt med hosta och febriga småttingar insåg vi att de antagligen måste vara hemma imorgon också och då kan jag absolut inte vara hemma för jag har inbokade möten och lite annat så då var det bättre att jag var hemma idag istället och han imorgon.

Jag sitter därför nyduschad i mysstassen och har inte hunnit ta några dagensbilder än så det får komma senare. Barnen lär nog sova en bra stund till då de varit oroliga inatt så jag tänkte få lite jobb gjort.

Lite affärer har jag hunnit med på morgonen dock. Den här månaden har jag haft tur kan man säga. Har ni en sån där önskelista med godingar som ni missat men så gärna vill ha. Det har jag. Det mesta sitter fastetsat i hjärnan och nån dag ska jag göra ett inlägg om de jag saknar. Om bilden av finingen man vill ha inte bleknar då måste det ju vara något som är menat att man ska ha eller hur?

Så jag var lite fräck och slängde ut en fråga till en finfin bloggkollega som jag vet säljer av lite finingar om hon ville sälja “min” drömklänning. Och tänk, det ville hon :-) Så imorse förde jag över pengar och hon skickar den idag. Jag ska inte avslöja vad det är dock, det lär ni få se inom kort ha ha…

Vad ska jag då slänga ut för bild när jag inte har någon dagens än?  Äsch, vi kör väl lite bebisbilder. Det här är Emilia hennes första sommar….

Första gången hon smakar gröt…sen var hon hooked kan jag säga…

Kopia av Sommar-06 260

På väg ut i båten…

Kopia av Sommar-06 273

Jag kan verkligen inte få nog av att pussa på mina barn…hur är ni?

Kopia av Sommar-06 303

Coool stil i vagnen…converseskorna kommer jag alltid spara på ett säkert ställe :-)

Kopia av Sommar-06 305

Shit, vad långhårig jag var…

Kopia av Sommar-06 306

Undrar vad hon säger snuttan. Här var hon precis 5 månader och satt redan stadigt. En månad efter kröp hon den lilla skruttan och vid 9 mån tog hon sina första steg. Inte alltid bra dock att de är tidiga. Hon har verkligen varit runt överallt där små inte ska vara…

Kopia av Sommar-06 328

Hon älskade verkligen sina rosa solbrickor….

Kopia av Sommar-06 401

…som sagt…

Kopia av Sommar-06 411

Var det fotbolls-VM eller EM sommaren 2006. Jag minns inte men den här stassen var ju bara ett måste (även om det är tre kronor)

PICT0079

Riktigt varmt var det den sommaren i a f. Våt handduk på huvudet för lilla bebisen…

PICT0085

Tänk, hon somnade alltid i gungan….

PICT0138

Lilla midsommartjejen

Sommar-06 053

Ja, det var lite nostalgi såhär på morgonkvisten. Har såååå otroligt mycket kort på barnen när de var små och behöver jag muntra upp mig tar jag fram den externa hårddisken där de finns backupade och kikar lite. Fast det föder ju lite bebislängtan också förstås….en liten bebis till skulle jag nog kunna tänka mig Smile

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Sötis!!!

    Hoppas dina skruttar snart mår bättre....

    Jag vet ;)....Såg kommentaren ...hihih...

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Söta bilder! Hoppas de kryar på sig snabbt.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Söta! Jag pussar, kramar och gosar på mina hela tiden. Den äldsta börjar säga ifrån lite nu (när andra är med). Han är 8 år. Hemma går det oftast bra :) "Lilla" tjejen.. 7 år tycker det är ok men hon är ganska kicklig så man får gosa lite på hennes villkor. Tror bara man vinner på att krama och mysa med sina barn. Man får extra närhet till varandra. Nackdelen är att man blir smittad lättare av alla bakterier. Smällar man får ta! Ha en bra dag! Fina bilder på barnen dinan. Kram!

    SvaraRadera
  4. Hi hi, Mia, inget kan man hålla hemligt :-)

    Marika: Ja, de verkar piggare nu men med barn svänger det ju fram och tillbaka men jag håller tummarna....

    L8: Ja, här vräker vi kärlek på varandra också. Emilia börjar dock tycka det är drygt när jag pussar och kramar för mycket så man får passa på så ofta hon vill :-) Nackdelen är ju som sagt att förkylningarna går runt. Jag och barnen är ständigt förkylda men T klarar sig alltid. Kanske för att han inte är lika kramig ha ha

    Kram sötnosar
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar