VivanDivan

VivanDivan

söndag 1 maj 2011

Jag fick ett mail idag…

…som gjorde mig såååå himla rörd och glad. Du vet säkert vem du är och tack underbara du! Du inspirerar mig precis lika mycket. Har funderat hela eftermiddagen på det här med bloggvärlden och hur man via Cyberspace kan få kontakt med människor som är helt olik en själv men som man ändå får en sammhörighet med. Jag är just nu bara sååå överväldigad. Vet inte riktigt vad jag ska skriva i det här inlägget egentligen, ville bara få ur mig det jag känner. Jag läser väldigt mycket olika bloggar men är det i något “community” jag trivs i och läser varje dag är det i Odd Molly-världen. Jag platsar väl kanske inte där egentligen men vilken underbar stämning och vilka underbara människor ni är därute.

Jag har aldrig tyckt själv att jag ser bra ut på något sätt och har aldrig haft mycket “vänner”. Har måååånga kompisar men inte så många nära vänner. Har oftast haft bättre kontakt med killar faktistk och känt mig obekväm med tjejer. En pojkflicka egentligen men med ett ansikte utåt att vara en liten “Diva”. Många tycker säkert också att jag är en stropp och ibland ångrar jag mitt bloggnamn för jag är ju inte en Diva. Det där kalla och ytliga skalet har liksom runnit av mig under det snart ett år jag bloggat. Och så mycket fina kommentarer jag får varenda dag i min blogg och jag känner mig bara dum. Missförstå mig inte, jag blir jätteglad för komplimangerna men det känns inte som jag är värd dem. Ni är ju såååå fina allihop därute och jag, vad är jag liksom. En stollig tokmaja modell äldre som fått för sig att visa upp sig varenda dag ute i cyberspace…

Men det jag vill ha sagt är: Vad spelar det för roll om man är överviktig, underviktig, blond, brunett, fina ben, fula ben, vackert hår, stripigt hår, finnig, slät…ja ni förstår. Det vackra sitter inuti och så mycket vackra kvinnor som finns därute gör mig alldeles överväldigad.

Vad svamligt det blev men barnen sitter just nu och kikar på Skönheten och Odjuret och då förstärks mina känslor. Så lyssna på den här en stund, reflektera över hur vackra människor det finns runt omkring dig. Både invändigt och utvändigt…

I love ya’all. You are so beautiful

♥ Puss och Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Sötnos! jag förstår precis vad du säger. Helt fascinerande att träffa på så många olika sorters människor med stora hjärtan och famnar! Och du är ju en av dem :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. I understand how you feel. It is so good to be part of this wonderful community (sisterhood). Even though I am across the ocean, I feel part of this special group who is very accepting of each other and does not judge on appearances.
    Stor Kram for Canada,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  3. Vad roligt att få ett så underbart mail. Jag håller fullständigt med dig, Mollywood och bloggvärlden är helt fantastisk.

    SvaraRadera
  4. Håller med så in i bängen. Bara därför känner jag att jag vill komma tillbaka till cyber-molly-world efter ett uppehåll. Så mycket (oväntat) härliga människor, så många öden, en sån skrivglädje (och så många söta lovley knits. Till exempel:) Ha det gott hälsar en f d Mollymatrona (med ny blogg)

    SvaraRadera
  5. Fan va bra den låten är =) Filmen också!

    SvaraRadera
  6. Håller helt med dig - det har givit mig så mycket mer att blogga än jag hade kunnat tro! Så många fina tjejer som ger mig så mycket - och du är en av dem :-) Kram från en beundrande följare!

    SvaraRadera
  7. Frösötös: Tack, och du med :-)

    Karen: Exactly how I feel. I get so happy every day when I surf around between the girls...

    Hilde: Ja, det var såå fantastiskt och visst är Mollywood speciellt.

    Mallgrodan: Ahhh, you're back. Kul som sjutton. Ska genast in och kika...Ja, visst är det fantastiskt :-)

    Johanna: Ja, den filmen går varm i vår DVD just nu. Både jag och barnen älskar den. Hade köpt den i julklapp men glömt bort det och maken hittade den häromdagen så nu kör vi den för fullt :-)

    Oslotigern: Visst är det helt fantastiskt vad mycket finingar det finns därute och DU är också en av dem :-)

    Kram ni fina fina fina and big hugs to you lovely from over there...
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar