VivanDivan

VivanDivan

torsdag 31 mars 2011

Sorry, favorit i repris…Oslotigern, detta är för dig

God morgon! Igår kom min son hem med en sådan fruktansvärd fläskläpp. Han hade ramlat på en sparkcykel på förskolan och slagit upp hela läppen. Usch, han kunde knappt äta och borsta tänderna var inte så kul heller men han är duktig min lille kille. Klagar inte fast det måste göra jätteont. Tänker inte lägga ut någon bild, det vill jag dels bespara er och dels tror jag inte han skulle vilja att hans stora fläskläpp flashas över internet. Brukar faktiskt fråga barnen om det är ok att jag lägger ut bilder i bloggen på dem. Konstigt när de är så små kan ni tycka men de har ju sin integritet och vill de inte så får man acceptera det och så blir det fler bilder på Moi istället :-)

Tänker vara ruskigt tråkig och ha samma tunika som i förrgår. Odd Molly hookup l/s tunic i military. Men ville verkligen prova en liten annan stil än i förrgår med jeans. Nu har jag min Odd Molly Chrysalis Minigown i lite indigo till som förlänger lite och stövlar från La Redoute. Kanske lite i kyligaste laget med nylonstrumpbyxor men vad fasen, det är ju vår nu…eller…jag menar….det MÅSTE bli vår nu…Satte även skärp från H&M på höften. Hade liten konversation med Oslotigern om att vi skulle prova våra minigowns under Hookup tunikan och lägga ut bilder och här är mina. Så detta är för dig kära bloggvän…:-)

P1080596P1080600P1080597P1080594P1080595P1080590P1080593P1080591P1080589P1080588P1080587P1080586

Förresten fick jag reda på något kul igår kväll. Imorgon kommer jag göra något riktigt skoj tillsammans med härliga tjejer. Vad det är avslöjar jag senare :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Så söt du är - ett inlägg till mig :-) Nu blev jag jätteglad och om du har läst 8 saker om mig kan du kanske ana vad som trillar nerför tiger-kinderna nu :-)

    Tycker du är jättesnygg med crysalis under! Det kommer bli mycket längre på mig, men bilder kommer asap. Blir spännande att testa :-)

    Stor kram från mig!

    SvaraRadera
  2. WOW vad snyggt du passar verkligen i ALLT :)

    En personlig fråga hur lång är du ???

    Looking good !!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Oslotigern: Det är du värd. Kul att jag hann prova något innan dig. Du har ju så fina combosar jämt :-). Tycker nu i efterhand det blev lite kort. Gick och drog i underklänningen hela dagen kände jag. Blir nog bättre till sommaren...

    Hoppas tårarna slutat trilla nu i a f och hoppas det var ok att jag länkade till dig. Skulle kanske frågat dig först tänkte jag idag...

    Tina: Tack snälla du. Vad gullig du är. Jag är 167 cm lång till mina 53-54 kg. Alla verkar dock tro jag är längre av någon anledning :-)

    Kram finingar
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Då är du som jag i längden då trodde nog att du MINST var 10 cm längre ..Du är såå fin som de yngre skulle säga en MILF ;)

    KRAM på dig fining

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar