VivanDivan

VivanDivan

onsdag 9 mars 2011

Pärlterapi

Godmorgon! Nej, det är inte en ny vedertagen och vetenskaplig terapi utan mitt eget sätt att koppla av. Älskar verkligen att lägga pärlplattor, eller “pärla” som vi säger hemma. Är sååå otroligt avkopplande och man kan liksom rensa hjärnan och bara koncentrera sig på de små små pärlorna i olika färger och mönster. Knäppt kan ni kanske tycka men för mig är det efteråt som man har hur mycket ork som helst att ta tag i tråkigare uppgifter som plugg, städning eller liknande. Här är det jag och Felix som pärlar. Innan dess spelade vi 4-i-rad spelet som står bredvid. Första gången för honom och han var jätteduktig och fattade direkt.

P1070459P1070457

Samma sak är det med pussel. Älskar att lägga pussel och har gjort hela mitt liv så det är INTE någon åldersgrej. (Min mormor hade alltid ett stort 1000-bitars pussel framme som man fick sitta och pussla när man kom dit.)

Vad har ni för speciell “terapi” för att slappna av och rensa hjärnan?

Förresten, åt ni några semlor igår?Det var ju semeldagen så jag hade köpt hem varsin till familjen men det var inte så populärt. Felix ville hellre ha konserverad majs (ja ni läste rätt, han älskar majs), Emilia åt kanske en halv efter att ha petat bort mandelmassan och T ville inte ha. Men jag moffade i mig en hel. Smaskens :-)

semla

Dagens idag består av samma outfit som i lördags (lite tjatigt kanske men jag trivdes i den så ni får stå ut). Wrap Odd Molly ka-ching wrap i chalk strlk 1, linne Only, sjal Ester Elenora och stövlar LaRedoute. By the way så måste jag verkligen boka tid hos frissan a s a p för nu är det riktigt långt och trist. Måste byta extensions också innan det blir dreads i hårbotten.

P1070462P1070463P1070466P1070465P1070468P1070461P1070464P1070460

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Hej Vivvi!

    Jättefin är du i outfiten & det är väl klart att samma outfit måste få återkomma......man ska använda det man trivs i och det man har ju :-) Är så grymt sugen på sjalen med dö´skallarna, så kaxig men ändå inte.....vill ha *ler*
    Jag brukade trä halsband som en besatt för några år sedan, satt uppe halva nätterna för jag tyckte det var så kul. Nuförtiden njuter jag av att vara utomhus med vovvarna & städa, läsa bloggar och tvätta kan vara rena lisan för själen tycker jag. Det bästa jag vet är att ha rent och städat och sedan njuta av en kopp kaffe & gärna ett glas vin, då känner jag mig in the mood :-) ...& gärna en semla förresten eftersom jag är en gottegris.


    Ha en härlig dag & tack för din mysiga blogg.


    kramar Kicki!

    SvaraRadera
  2. Ååå, jag älskade att pärla som barn och gjorde också några halsband för ett par år sedan. Hade glömt bort det lite nu, men det är ju fantastiskt, både som avkoppling och för att frigöra lite kreativitet! Måste göra nåt snart igen - tack för tipset!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag köpte den wrapen i Nora i går:) Så fin! Klart du ska komma till Nora på träff! Kram

    SvaraRadera
  4. Kicki, tack ska du ha! Låter som riktigt bra tips på avkoppling tycker jag.

    Oslotigern, ja visst är det riktigt skoj :-)

    Linda: Älskar min wrap, bra köp där. Kommer gärna till Nora :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar