VivanDivan

VivanDivan

torsdag 24 mars 2011

Back to work “Head at large”

God morgon! Blir en snabbis nu för här har man ju vant sig vid att ta det lugnt på morgnarna när man varit hemma och VABbat. Nu är barnen friska i a f och ska iväg till förskolan. Vi provade vårjackor och överdragsbyxor igår och jag i min enfald trodde de kunde ha höstens kreationer men bådas överdragsbyxor var på gränsen till för korta och Emilias jacka var precis i ärmarna så det lär bli nya byxor och jacka till henne och så får Felix ärva Emilias byxor. Han kunde ha sin jacka från i höstas med råge. Fattar inte vad jag tänkte på när jag köpte den. Han måste ha badat i den…Blir i a f en sväng till Po.p på lunchen få se om det fnns något kvar. Nån som har något annat tips på bra ytterkläder. Än så länge är de nöjda med “praktiska” kläder och det är jag tacksam för. Snart ska de väl ha skinnjackor och liknande…

Igår fick jag min efterlängtade Odd Molly Head at large (tror jag den hette) som jag köpte av finaste Lindiloo. Sååå nöjd är jag. Ser helt ny ut och en tidlös modell från Burn Baby Burn kollektionen. Men som det ofta är med Odd Molly, kan man inte vara storbystad för att den ska sitta perfekt och jag har ändå inte jättebröst om man säger så. Men det får gå, får väl gå och dra i den för jag tyckte sååå mycket om den. Tack snälla Lindiloo :-)

Idag matchas den med jeans från Killah, skor Nelly Shoes Matsumoto och se och häpna, armband! Hör inte till vanligheterna. Dessa är från H&M. Inte å bra ljus men tunikan är i finaste bomullsspets.

P1080132P1080140P1080138P1080137P1080139P1080141P1080136P1080134P1080135P1080133P1080131P1080130

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

10 kommentarer:

  1. Åh vad du var fin i det här Vivvi! Gillar att du bara han jeans till - jättefint!

    skönt att barnen är friska. Vi hade en rejäl omgång med förkylning på förkylning. Man hinner liksom aldrig få fart på jobbet när man bara kommer in ibland pga allt vabbande!

    SvaraRadera
  2. Super snygg hela outfiten. Tunikan var underbar på dig.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Så FIN på dig!!! Den jag har kvar är också lite trång över bysten, men den är mycket mer använd så den har töjt sig lite.
    Skönt att få komma ur vab-träsket!
    Ha en fin dag,
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Sååååå fin! Funderade själv på den men insåg att tvillingarna aldrig skulle få plats :(
    Kram

    SvaraRadera
  5. JÄTTEFIN!! Hade jag passat i vitt, skulle jag leta upp en bums. Verkar ju passande till mina små behag :-)

    Kramar

    SvaraRadera
  6. WOW sååå snygg du är den passar perfekt på dig enkel outfit man behöver inte ha hela kittet O M den gör sig toppen till jeansen och skorna matchar ju bandet ;)!!

    Kanske skulle vara nåt för mig har små tvillingar hihi...!!

    PO.P tyckar jag absolut har de bästa allväderskläderna just nu kör jag med h&m jacka åt lillprinsen fungera oxå bra den har fleecefoder i sig PERFA å billig ;)

    KRAM skönt ni är friska nu håller tummarna att ni får vara det nu !!

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Vad har du för storlek i denna tunika (om jag får fråga...!). Har för mig att "Burn" är lite mindre över lag - stämmer det?!

    Vore supertacksam för svar då jag har en på span på Blocket!

    Kram

    /Eva-Lena

    SvaraRadera
  8. Tack snälla ni för era kommentarer. Blir så glad :-)

    Eva-Lena: Det är storlek 1 på den och jag tycker den är en liten 1a då jag i normala fall ligger mellan 0 och 1. Men tyget känns lite töjbart så den kommer nog sitta topp om ett tag. Tycker verkligen den är värd ett köp :-) Första Burn-baby-burn plagget jag äger så jag vet inte hur de andra modellerna är dock.

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  9. Å vad snyggt du var i den, jättefräscht och vårfint tycker jag.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar