VivanDivan

VivanDivan

måndag 21 mars 2011

Jag har fått en utmaning–8 saker du inte visste om mig

God dag. Blir nog ingen dagens bild idag. Går i baggyjeans och tisha och helt osminkad och jävlig så den synen besparar jag er. Fick dock en utmaning igår av finaste Javabönan som jag grubblat lite på. Hur personlig ska man vara? Hmmm, få se vart jag lägger ribban. Here we go, allt från basfakta till oviktigt vetande om MOI…

1. Lite basfakta: Jag är 167 cm lång och väger ca 53 kg. Riktig hårfärg brun och ögonfärg blå. Skostorlek 36-37.

2. Jag gillar INTE romantiska komedier och dramer utan action och skräck ska det vara. Bästa filmen alla kategorier är Gladiator med Russel Crowe som jag nog sett mer än 30 gånger…Gillar jag en film är jag som ett barn och kan se den hur många gånger som helst. Samlade förr på DVD-filmer och har nog närmare 500 inklusive alla barnfilmer.

3. När jag gick ut gymnasiet var jag fast besluten att bli präst och kom in på Svenska kyrkans grundkurs men valde sedan IT-vägen istället. Var konfirmandledare i många år och har gått Svenska kyrkans bibelskola i Rättvik. Och ja, jag är troende kristen men inte aktiv.

4. Jag har spelat innebandy i elitserien i några år och har varit riktig träningsnarkoman med sex-pack på magen…men det var då det :-)

5. Jag har otroligt höga krav på mig själv och filosofin “No points for second place” är en stark drivkraft att alltid vilja vinna och klara av saker. Prestationsångest, ja, oerhörd…

6. Jag är otroligt slarvig och slänger gärna både kläder och saker omkring mig. Strumporna åker alltid av i soffan och hittas ofta i travar under soffan.

7. Mitt humör är inte att leka med då jag tänder till på en nano-sekund men det går lika fort över när jag fått skrika och kasta saker ett tag.

8. Jag har två tatueringar, en i ryggslutet och en ovanför ljumsken. Vad, kanske jag visar någon gång här…

Skickar nu vidare denna utmaning till alla som känner för att göra den. Skulle kunna skriva en hel massa till sanningar om mig själv men det tar vi en annan gång :-)

Fick också tipset om makoverprogrammet taaz hos finaste Hoffsan och det var superkul. Hade inte någon optimal bilde men detta var vad jag fick till lite snabbt. Hur kul som helst. Ska prova på någon bättre bild senare…Gå in och testa vettja på www.taaz.com

P9b8d8b7a855521f8f1fbc36beb993ed3_152072158

Och Emilia ville också prova.

makeover

Visst blev vi fina :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Kul att få lite privat info om dig!
    Och du... Fornarinajackan sitter verkligen som en smäck på dig, det nästan står Vivvi på den :)
    Kraaaaaam!

    SvaraRadera
  2. Haha präst, det hade jag aldrig kunnat gissa :-D
    Coolt med brillorna och den "nya" frillan :-D

    SvaraRadera
  3. Oj vad intressant å rolig läsning=) Du är kul!
    Kramar:)

    SvaraRadera
  4. Vad gullig hon blev, ser ju ut som en docka. Hur fick du henne att sitta stilla, Esme skulle ha blivit som en clown i ansiktet då hon tenderar att röra sig konstant. =)

    Bibelskola i Rättvika, ja där ser man....där har jag varit på något Miniorerläger när jag var liten tror jag.

    Ha nu en härlig tisdag!

    Kraaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  5. Tack Lindiloo! :-)

    Hoffsan: Nä det är inte många som skulle gissat det :-)

    Odd: Tack, gör mitt bästa :-) Kul att du är tillbaka...

    Maria: Det finurliga i kråksången är att det är inte riktigt. Redigeringsprogram på datorn så vi är inte sminkade på riktigt. Inte ens solbrillorna är på riktigt :-) Testa vettja, hur kul som helst...

    Kram på er finingar
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Ha ha! Det som chockade mig mest var att du inte var längre, tycker du ser jäääättelång ut på dina bilder och då är du 5 cm kortare än mig! : )

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar