VivanDivan

VivanDivan

lördag 5 mars 2011

Lillan sminkar sig själv minsann…

God morgon! Blir ingen dagens än på några timmar. Håller på att dona för fullt inför främmande på eftermiddagen. Vi ska bjuda på älgsoppa med nybakt bröd till som jag håller på med just nu. Igår hyrde jag två filmer men när vi satte på den första insåg vi snart att det var fel film i fodralet. Suck, var upplagda för komedi  (Grown ups) men det var nåt trist drama som genast stängdes av. Den andra (Psalm 21) var en sååå himla dålig svensk rysare. Kan verkligen inte rekommendera. Storyn var trist, skräckeffekten 0 och dåliga skådespelarinsatser. Nä, fy vad trist….

P1070220

Ni som har barn vet antagligen vad som händer när man lämnar dem ensamma två sekunder. När det blir tyst är det rackartyg på g. Så också här hemma. Emilia kommer ner och har “sminkat” sig på ögonlocken med en bläckpenna. Snyggt sa katten….NOT! Lilla gumman vill vara lika mamma. Nu får vi se hur lätt det är att få bort innan kalaset.

P1070250

Just nu är det disco här hemma. Felix och jag rockar loss. Han har börjat med nång “jag-är-så-cool-pose”. Vet inte vart han lärt sig det där med fingrarna lille skrutten…

P1070258

Här är lillkillens absoluta favvolåt just nu…

 

Nu ska jag fortsätta baka. Ha en trevlig dag så kommer lite dagens bilder senare.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar