VivanDivan

VivanDivan

onsdag 23 mars 2011

Nu får det vara nog snart…redo att åka…men nej då…

God morgon! Igår kväll trodde vi att nu ska väl barnen vara pigga och redo att åka till förskolan så imorse gick jag upp och gjorde iordning mig. Men när jag väckte barnen var Emilia varm och sa att hon inte mådde bra. Hade ont i magen och jättetäppt så jag tog tempen. 37.5. Inte så mycket feber kanske men i o m att hon säger att hon inte mår bra vågar jag inte skicka henne till förskolan. Hur gör ni? När tycker ni barnen är friska?

Blir galen på det här. Nu har de varit sjuka i omgångar i två veckor. Feber som kommer och går samtidigt som magsjuka i helgen och förkylning. Känns ju sådär kan jag säga då det är mest jag som får lov att vara hemma. T har ju egen firma och “måste” åka iväg till Stockholm på jobb samt att han åker till Sälen igen imorgon. Jag är på sådär lagom bra humör just nu känner jag men det är väl bara att illa läget. Ikväll ska jag i a f ta mig ut och springa har jag bestämt. Måste få komma ut! Blir galen att sitta inne och kidsen är sådär lagom rastlösa också.

Nej, usch, senaste tiden har den här bloggen mest handlat om Vård Av Barn, nu får jag skärpa mig…:-)

En dagens blev det i a f tidigt idag så här kommer den

Klänning Odd Molly ka-ching plain dress i lite military strlk 1, underklänning Ellos, stövlar LaRedoute, halsband Snö.

P1080095P1080100P1080103P1080102P1080098P1080101P1080097P1080096P1080094P1080093

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Riktigt snyggt!!
    Vårfräscht som bara den.
    En så´n där underklänning från ellos har jag med. Riktigt användbar till mkt.
    Hoppas barnen snart blir pigga.
    Vintern har varit tuff & måmnga har nog inte så mkt motståndskraft kvar efter den. Men snart är ju våren äntligen här. Nu smälter det som bara den........och blåser. Storm inatt.

    Kram
    Kicki.

    SvaraRadera
  2. Hoppas att barnen blir friska ordentligt nu. Jag förstår att det måste vara jobbigt när det vacklar fram och tillbaka sådär..
    Snygg är du ju som alltid!

    Ha en fin dag,
    kram
    L

    SvaraRadera
  3. Åh! Så fin du är i de kläderna!!! Jag har också kollat på Ellos underklänningar, men vågade inte klicka hem någon. Jag ville ha ganske hög ringning i på bröstet, med spets och spets nertill på klänningen. Din ser dock fin ut!!!
    Mvh Viveca

    SvaraRadera
  4. Stackars er! Hoppas det går över snart!
    Snygg underklänning! Hur är de i formen? Sitter de tight över mage och rumpa?
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Blir lite gemensamt svar här: Tack för er omtanke och komplimanger! Värmer i mitt hjära :-) Underklänningen verkar vara i jättefin kvalitet för det priset och sitter jättebra. Formade sig jättefint men sitter inte tight. Skulle nog kunna ha den som strandklänning också.

    Och visst längtar vi till våren nu Kickki...underbart :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar