VivanDivan

VivanDivan

onsdag 16 mars 2011

Blåbärssoppa, tåg, lite bus och G-star jeans

God morgon! Nu är barnen friska igen (eller de är snoriga men det är de ju konstant) så idag blir det dagis. Själv ska jag till huvudstaden idag och det blir tågresa. Förr pendlade jag varje dag med tåg och tyckte det var riktigt skönt men sen jag fick barn har bilen varit ett mycket tryggare och snabbare alternativ. Spar massa tid och jag blir flexibel och kan åka när jag vill om barnen skulle bli sjuka eller det händer något (Gud förbjude). Så man är väl en liten miljöbov men det måste ju fungera i familjesituationen också. Men idag blir det alltså tåget.

Dagens blir då detta: Jeans G-star, linne Vila, magtop JC, kavaj Modström och kängor La Redoute. Sjalen förstås Ester Elenora Skull scarf. (Måste verkligen köpa den grå för såhär enformig kan man ju inte vara :-)) Är förresten dessa jeans som jag ska på jakt efter i ljus tvätt. Modellen heter Dean Loose tapered jeans. Mer baggy kan det liksom inte bli. Me like a lot…

P1070792P1070794P1070793P1070790P1070789P1070788P1070787P1070786

Har den senaste veckan haft riktiga mag-problem så lite nervös är jag nu när jag ska åka tåg. Tänker inte gå in närmare på problemen men jag kan säga att jag lever på blåbärssoppa och skorpor.

P1070795

Igår var kidsen sådär rastlöst busiga som barn blir när de måste vara hemma och vara sjuka fast de själva tyker de är pigga. Har ni tänkt på att när barn är tysta är det sattyg på gång. Så också igår. Felix var inne i badrummet en stund och när han kom ut hade han smörjt in hela håret med “body-butter”. Riktigt flottigt nice. Ser han skyldig eller skyldig ut?

P1070762

Man kan ju inte ens bli arg. De upptäcker världen och då händer sådant här ibland. Inte mer med det. Men det jag brukar tänka på är att de mer exklusiva sakerna man inte vill att de ska “råka” smörja in sig med får man ha i mer lämplig höjd. Mer bus vi gjorde när vi var hemma igår var att fika i sovrummet. Tycker INTE pappa T om men han var ju på jobbet ha ha.

P1070785

Nu ska jag sätta fart! Önskar er alla en fin dag så ska jag försöka få till ett Modemåste ikväll och hoppas också på paket i lådan. Två klick förra veckan med lite otippade saker kanske….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Hej ska vara ärlig ska ju inte bara skiva när man gillar kläderna ,eller. Tur att smaken är olika annars hade dessa byxor aldrig blivit sålda.Mvh Lena

    SvaraRadera
  2. Ha ha, ja visst är det tur Lena. Och tur för mig att inte alla gillar dem för då skulle jag inte fått tag på ett par likadana i ljus tvätt idag :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Jag hissar brallorna till högan sky !
    VRÅLläckert ♥

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar