VivanDivan

VivanDivan

söndag 13 mars 2011

Bad hairday, bad study day, bad bad day!

God morgon bloggisar! Vad tycker ni om Mellon igår? Barnen orkade inte hålla sig vakna speciellt länge och T var väl halvintresserad så det var min Facbook och Aftonbladet-chatten som höll mig sällskap i spänningen. Jag röstade säkert 30 gånger på mina favoriter Eric Saade och Swingfly. Känns som man donerar för lite pengar till välgörenhet så vid sådana här tillfällen gör jag gärna en insats. Nu gick det ju vägen i a f och Saade vann vilket jag tycker var helt rätt. Kommer nog kunna bli “popular” i Europa också :-)

Dagen igår och även idag har dock grumlats av det hemska som hänt i Japan. Är så svårt att ta till sig omfattningen när man sitter såhär långt bort men ser man bilderna på nyheterna ser man hur illa det faktiskt är. Kan då inte låta bli att skänka dessa människor en tanke…eller två…eller tre…

Och plötsligt blir då min rubrik för inlägget så oviktig i sammanhanget. Totalt betydelselösa problem som att man skulle behöva gå till frissan. Har vaknat helt på fel sida idag känner jag. Felix har haft feber inatt och även Emilia är genomförkyld så de har varit riktigt oroliga. Även jag känner mig lite sådär att något är på g i kroppen. Fattar inte hur mycket vi ska behöva vara sjuka den här vintern….

Måste också påminna mig själv att boka tid hos frissan imorgon. Nu är det riktigt illa, går liksom inte att göra något vettigt så idag är det mössa som gäller. Passar bra för jag fryser som sjutton. Ullkoftan är på och filt över benen, te i koppen och bok framför näsan. Blääää vad jag inte vill plugga idag, känns inte som nåt fastnar….

Oj vad gnälligt det blev men what the f…har man vaknat på fel sida så har man..

P1070742_2P1070740_2P1070739_2

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Bortsett från boktiteln ser det ganska mysigt ut det där också :-) Såg en liten stund på extrainsatt rapport om Japan - det är fruktansvärt! Men har som du svårt att ta det riktigt in när det är så långt bort. Ska fortsätta följa saken idag.

    Ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja helt rätt låt vann :-D
    Vilken underbar mössa du har!(ja och ullkoftan också eftersom jag har en likanda hehe) Var har du köpt den?
    kram

    SvaraRadera
  3. Himlans snygg i mössan är du iaf! Ibland är det bra med en bad hair day...
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Oslotigern: Ja det är hemskt med Japan. Måste också följa nyheterna idag.

    Hoffsan: Mössan är från G-star Raw och koftan köpte jag i butik i V-ås. Passar sååå bra när man är frusen. Love it

    Liniloo: Tack snälla. Mössa är en fantastisk uppfinning för att dölja ful frilla (för det kan väl aldrig vara för att man inte ska frysa ute ha ha)

    Fin dag önskar jag er alla
    kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. ha ha ha , du har ju en mössa..här är en som för första gången vaknar med en "innebrännare" i ögonbrynet???
    Varför har ingen sagt till mej att det gör helvetiskt ont... :)
    Kram för allt:)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar