VivanDivan

VivanDivan

onsdag 23 mars 2011

Jipppie, paket i lådan, Selected Style 30% + första plagget från sommar klickat

Halloj bloggisar! En fördel med att vara hemma och VABba är att man har koll på posten. Idag fick jag ett paket med något riktigt riktigt fint. En fin gammal goding som jag köpt av en bloggvän. Perfekt och säkrare än Tradera. Idag ger jag bara lite ledtrådar få se om ni kan gissa vad det kan vara. Jag är verkligen sååå nöjd och invigning blir imorgon.

P1080111P1080113P1080112

En annan fördel (eller kanske nackdel) med att vara hemma och ha tråkigt är att man har tid att surfa runt lite och klickeliklick, det blev ett plagg från Odd Molly sommarkollektionen faktiskt. Här tar vi saker lite baklänges då jag inte har ett enda vårplagg än men kunde inte låta bli när det låg en enda storlek kvar på Deepfling och med låg dollar måste man ju passa på.

m21-5-684-1516-front-118-3

Japp, det blev Odd Molly patchwork wrap tunic i apricot. Kommer nog garanterat bli en favorit till både jeans och med en underklänning under. Mmmm, nöjd är jag….

Förresten, ni som brukar beställa från Deepfling: Hur lång leveranstid brukar det vara och kommer det i brevlådan med posten eller UPS-delivery eller hur brukar det funka? Väntar ju redan på ett paket därifrån som ska ha skickats den 14e så det är ju ett tag sen nu.

Måste också passa på att tipsa om att Selected Style har 30 % på allt bara idag. Ange rabattkod Våryra för att få rabatten. Jag klickade hem denna från Ester Elenora.

DSC_7750_6932

Nu är det sommarkänslor minsann och jag är riktigt nöjd med dagens shopping med riktigt bra rabatter och begagnat minsann(även om den såg sprillans ny ut). Väldigt ekonomiskt Vivvi….Tur det är lön på fredag….:-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Shop til you drop! Ha ha - härligt med våryra klick-fingrar :-) Wrapen är verkligen gudomlig - ser dig redan i den!

    Jag får alltid ett tracking nummer från DF, som jag føljer hela vägen. Det brukar ta ca 2 veckor, men om den fastnar i tullen tar det längre tid. Jag får dem via posten, men de är alltid för stora så jag får hämta ut dem där.

    Hoppas det kommer snart! Kramar

    SvaraRadera
  2. Du kommer bli superfin i wrapen!
    Mitt paket från Deepfling tog 2 veckor och posten kom och ringde på dörren och lämnade det och ville ha en underskrift?!
    Tur man var hemma :-D
    kram

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att den kommit fram och att du verkar nöjd! Var lite nervös i går att den skulle fastna någonstans, puh!
    Kraaaam!

    SvaraRadera
  4. Oslotigern: Ja idag var det spasmer i fingrarna. Måste vara en effekt av tristessen att vara hemma :-)Längtar efter min wrap

    Hoffsan: Tack för infon. Attans att de inte kom och ringde på den här veckan när man varit hemma massor.

    Lindiloo: Jag blev ju jättenöjd, och den kom ju fram så fint :-)

    Kram tjejer
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar