VivanDivan

VivanDivan

torsdag 22 september 2011

Superian wrap…hiss eller diss

God morgon sötnosar! Usch, nu börjar det bli dags att sätta på värmen inne. Har ni gjort det än? Inte vi och det känns att det är lite kyligt inne nu på morgnarna.

Igår satt jag och donade med min dator hela kvällen och jag hann inte ens gå nån bloggenad och läsa vad alla andra haft för sig. Suck, ligger så efter med det just nu och jag är jättedålig på att både svara på era fina kommentarer och kommentera hos andra. Skärpning nu Vivvi ;-)

Igår lade jag ju förresten ut ett “Bloppis-inlägg”. Klicka på Till Salu här bredvid så kommer du dit och se om du hittar något skojigt. Har det inte blivit sålt innan helgen åker det ut på Tradera. Jag uppdaterar när något är SÅLT/RESERVERAT så ser ni vad som finns kvar…

Nu då till dagens dilemma. Ska Odd Molly Superian wrap tunic i rose åka med ut till försäljning eller inte? Första gången jag använder den idag. Den har hängt i garderoben ett bra tag nu och var verkligen ett impulsköp. Vad tycker ni? Hiss eller diss på mig?

(till har jag jeans från G-star och skor Primeboots)

hmmmm

P1170187P1170178P1170179P1170180P1170181P1170182P1170183P1170184P1170185P1170188P1170186P1170189P1170190P1170191

Ja, de I-landsproblemen vi har…

Idag blir det fullt ös på jobbet och sen hem och vika en massa tvätt. Ligger verkligen efter med det. Har ett berg hemma som ska vikas och läggas in i garderoberna. Tänkte ta en sväng på stan också efter jobbet om jag hinner och kika på vinterkläder till barnen. Måste nog plocka fram förra årets grejer och se vad de kan ha också. Mycket med det här :-)

Ha en fin dag bloggisar! Ikväll ska Emilia visa upp ett par superfiningar som jag själv köpt i en “bloppis” och Emilia föll för dem lika mycket som jag så hon tycker vi ska ha dem tillsammans. Ni får se ikväll vad det kan vara :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

12 kommentarer:

  1. Hiss!!!!
    Vacker som alltid!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Den ser verkligen skitfin ut på dig och det var snyggt med de ljusa bootsen till. Så för den sakens skull säger jag behåll. För Hiss är det definitivt!
    Men hur känns det när du bär den? Love lr noll? Det får avgöra tycker jag. Det ska kännas i hjärtat när man sätter på sig en molly tycker jag!

    KRAM!

    SvaraRadera
  3. Du är snygg i allt du tar på dig. Men helt ärligt, idag har du klätt dig som mig och din stil är mycket coolare, hur som helst om du gillar den tycker jag du skall behålla den och du passar i den även om du blev lite mer romantiskt kläd:)
    ha en härlig dag.
    Kram Berit

    SvaraRadera
  4. Hiss säger jag. Ryggdelen är så underbart fin med den insvängda midjan. Men låt dagen avgöra om du trivdes eller inte..
    Puss&kram!

    SvaraRadera
  5. Stanna! Den är sååå fin på dig men om du känner dig för gullig i den kanske du ska fundera lite till. Bra hjälp va ;)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Du klär verkligen i allt! Sitter jättefint på dig men i ärlighetens namn är det ovant att se coola katten i något så romantiskt. Därmed inte sagt att jag inte tycker den är jättesnygg på dig :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Hej! Vilken storlek har du på din Superian? Jag kan vara intresserad om det är stl 1.
    Mvh Vicki

    SvaraRadera
  8. Hiss säger jag, men sen ska det kännas rätt med:) Inget lätt beslut.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Absolut HISS!
    Du är superfin i den, så låt den inte hänga i garderoben...
    Kram Helena

    SvaraRadera
  10. Kärringen mot strömmen igen säger att den är lite för gullig för dig! Sälj och köp nåt du känner dig säker på i stället......

    SvaraRadera
  11. Tack söta ni för inputen. Jag trivdes faktiskt jättebra i den trots att jag var lite osäker. Många har kommenterat att den kanske är för gullig för mig men vad fasen. Ibland får man väl vara lite gullig hi hi

    Behåller den nog i a f ett tag till

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  12. Behåll!!!! Den är superfin till jeans och med underklänning under kanske den funkar som klänning också! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar