VivanDivan

VivanDivan

måndag 19 september 2011

Sömnlöst och det här med att skydda sina barn från allt ont…

God morgon! Inatt har det varit en sån där jag-kan-inte-sova-hur-mycket-jag-än-anstränger-mig-natt. Även katterna har varit helt vilda så nåt skumt har det varit. Mycket tankar som far omkring. Det har varit en tung helg och det har hänt en hel del, inte bara begravningen i fredags.

Igår blev jag varse en ny sida av mig själv som jag aldrig behövt känna förut. Ni som har barn förstår nog vad jag menar. Den här känslan att om någon är dum mot eller gör något dumt som drabbar ens barn. Det hände igår. Jag vill inte gå in närmare men den känslan var så fruktansvärt jobbig. Försvarsinstinkten och man blir som en tigrinna som skulle kunna gå över lik för att få upprättelse för sina små. Den känslan fick jag uppleva igår för första gången. Nu kommer nog allt ordna sig till det bästa efter samtal och mailkonversationer med berörda personer men vilken obehaglig känsla det var. Kan nästan förstå fenomenet man bara hört om att människor kan få övermänsklig kraft för att lyfta bilar eller annat för att rädda någon man älskar….

Nog om det. Dagens idag består av ett Traderafynd som blev en riktig hit tycker jag i a f. Spanade på den här klänningen när den kom förra vintern var det väl men så glömdes den bort bland allt annat man ville ha. Nånstans har den ändå funnits på min önskelista och ta-da, vips fanns den på Tradera och jag vann auktionen för en struntsumma. Tjoho, nåt kul den här vecka i a f :-)

Odd Molly Art silk s/s dress i lite indigo strlk 1. Känner mig så “kontorig” när jag har den. Som en riktig businesswoman men ändå galant på nåt sätt. Till har jag stövlar från La Redoute och kofta Odd Molly Canna Cardigan grey melange strlk 1. Egentligen vill jag nog ha en lång kofta över denna klänning men idag blev det Cannan…

P1160962P1160958P1160959P1160960P1160969P1160961P1160963P1160964P1160965P1160966P1160967P1160968P1160970P1160971P1160973

Ikväll vet jag i a f vad jag ska göra. Det är gott, gult och står i en överfull korg från mamma och pappa hemma. Vad tror ni?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

12 kommentarer:

  1. Sååå fiiin som alltid:) Får veldig mye inspirasjon fra deg. Den kjolen er så mye finere når den sees sånn istedet for produkt bilde. Ha en super dag:)

    SvaraRadera
  2. Trevligt Traderafynd!!! Och du din lyxlirare - har du en hel korg med kantareller?????? :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Men vilken fin klänning!!! Den hr jag helt missat, me ndet var det snyggaste på länge - och den sitter ju klockrent på dig!

    SvaraRadera
  4. Såååå superfin du är i den blå silkiga saken..Ser ut som en stjärna.
    Hoppas det löser sig med barn och att du får sova gott inatt.
    kramar och ha en go dag!
    L

    SvaraRadera
  5. Jag känner igen mig. Det är klart att ingen ska vara elaka med mina barn, men tyvärr är barn elaka med varann. Den ledsna känslan man får som mamma går inte att beskriva, det gör rikig ont där inne. Håller tummen för att det löser sig för er.
    Du är för övrigt jättesnygg i klänningen.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Åh vad jag känner igen mig. Man får känslor man aldrig haft förut när något händer eller ngn är dum mot ens barn. Hoppas att det löser sig. Du är superfin i klänningen och det var riktigt snyggt med Cannan till.

    kram

    SvaraRadera
  7. Oh.. säg eller gör elaka saker mot mig, jag blir ledsen och arg (huggorm) men gud nåde om det är nån som gör något mot mina barn.. bragande terrier är nog en bra liknelse på mig. (jodå.. en och annan gång under mina snart 21 år som mamma har det hänt)

    Vad fint klänningen sitter på dig .. TOPPEN!

    *KRAMAR*

    SvaraRadera
  8. Du är GALET snygg!!!! Vill också lämna en *KRAM* då jag känner igen mig i att ha samma jkänsla som du skriver om angående barnen.

    KRAM!!! Sanna

    SvaraRadera
  9. Förstår dina känslor angående barnen, jättejobbigt! Supersnygg är du i klänningen! Den modellen har jag inte sett förut! Så vacker! Kram

    SvaraRadera
  10. Superfin i din fina klänning!
    Det är klart man blir som en tiger-mamma när det gäller ens barn... Vad skönt att ni klarat upp det!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  11. Vilket fint fynd! Så snygg du är, som alltid :) Kram!

    SvaraRadera
  12. Tack snälla snälla ni för era fina ord. Blir alltid lika glad :)

    Och skönt att höra att man inte är ensam att få beskyddar-känslor när något händer ens barn :-)

    Kram
    /Viviv

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar