VivanDivan

VivanDivan

onsdag 7 september 2011

Att sjunga på en begravning och velourpremiär i Velourette

God morgon sötnosar! I förrgår fick vi reda på att vår grannes mor gått bort. Han lever ensam och har levt för sin mor i många år och fast hon var gammal och sjuk var det förstås en tragedi av stora mått för honom. Hursomhelst hade han fått nys om att jag har en sångbakgrund och frågade då om jag kunde sjunga på begravningen som är redan på fredag. Och självklart ställer jag upp. Något så lite som betyder så mycket är man ju bara glad att kunna ställa upp med.

Och två klassiska begravningssånger har han valt. “När du går över floden, går du ensam” och “Där rosor aldrig dör”. Den andra kan jag men den första måste jag öva lite på för den har jag aldrig hört så igår kväll låg jag med lurarna och lyssnade på den om och om igen. Bästa sättet att lära sig på gehör sådär istället för noter tycker jag…Får hoppas man får hålla halsen frisk tills på fredag bara. Det går visst nånting på förskolan nu hörde jag idag med många sjuka barn…

Sen nästa fredag blir det begravning igen och den gången en betydligt jobbigare. Har aldrig varit på en ung människas begravning och i synnerhet inte en väns. Nä, fy så nervöst det är, vill helst inte tänka på det….

Usch, vilket dystert inlägg. Men ibland får det lov att bli så. Muntrar upp mig med en skön velourig sak som jag fick hem från Deepfling. Passar ju bra nu med mys-plysch i regnrusket :-) Har funderat och funderat om jag egentligen hellre ville ha en i powder och vi får väl se. Är det någon som har en powder i strlk 1 och gärna skulle vilja swappa mot en i chalk så är jag nog väldigt öppen för det men jag testar den idag i a f få se hur det känns. Odd Molly Velourette plain dress i chalk strlk 1 och till det Minnetonkas.

P1160591P1160607P1160595P1160596P1160609P1160606P1160601P1160597P1160598P1160599P1160605P1160604P1160603

…och så en blooper med två små som ville vara med men inte kunde stå still…

P1160593

♥ Puss & Kram♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Åh jag har den i marinblått och älskar den!
    Några äldre modeller från Odd Molly ka-ching finns också i garderoben och jag vill inte bära något annat!!!

    /P

    SvaraRadera
  2. Hej, ja lika fin som alltid, det blir dyrt att titta på din blogg:)har precis fått hem jeansklänningen, som du var så fin i förra veckan(hade inte tittat på den innan))och nu vill jag så klart ha denna du har på dej idag (får nog lugna mej lite ändå)tycker den färgen är så fin men du kanske har mycke i den färgen och därför vill ha powder???(som säkert är jättefin också) va jobbigt med dödsfall o begravningar....jag känner väl till dina sånger (min man sjunger mycke+att vi är aktiva i en kyrka.) Man kan sjunga "när du går över floden går han med dej"positivare text och man är aldrig ensam...kram Theresa

    SvaraRadera
  3. Kul, kan du sjunga. Va duktigt du är, det är verkligen en härlig sak att kunna.
    Jobbigt med begravningar, ja unga människors är väldigt hemskt.
    Jättesnygg mollis:)
    Kram/ Berit

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar