VivanDivan

VivanDivan

onsdag 28 september 2011

Frukost i bilen och allt ordnar sig alltid

God morgon i stugorna! Hur har ni det därute? Jag har aldrig varit någon frukostmänniska och även när jag var liten hade mamma svårt att få mig att äta frukost. Dock så mår man ju faktiskt bättre om man äter något på morgonen så ibland får jag för mig att jag ska börja äta frukost på morgonen. Det blir ju annars rätt långt från klockan 5 när jag går upp till lunch. Så nu är det dags för ett försök igen. Men då jag inte orkar gå upp halv 5 bara för att äta så får man tidsoptimera….Frukost i bilen….det funkar :-)

P1170464P1170468

Grov leverpastejsmörgås med gurka…Känns ibland som jag gör allt i bilen. Just nu sitter jag och lägger in mitt blogginlägg i bilen. Hann inte imorse och så ville jag ju föreviga min frukost också Smile

Emilia klagade över huvudvärk imorse och verkade lite hängig. Ingen feber så hon fick gå till förskolan men jag sa att de gärna fick ringa om hon inte orkade…Får hoppas hon inte håller på att bli sjuk.

Dagens idag blev blus/tunika ChillNorway, jeans G-star, sjal Ester Elenora och på fossingarna Swedish Hasbeens.

P1170461P1170459P1170452P1170453P1170454P1170455P1170456P1170457P1170463P1170458P1170460

En av mina största brister är att jag alltid tror det värsta om både folk och när något hänt. Berättade ju häromdagen här att de slagit in för många varor och jag fått betala 120 kr för mycket inne på Panduro. Var in igår och berättade det och oj så gullig tjejens om stod där var. Fick tillbaka mina pengar och säkert tio ursäkter. Så där ser man, inget att hetsa upp sig för….allt ordnar sig oftast till det bästa. Måste börja tänka så….

Ha en fin dag

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Den mackan såg inte dum ut! Frukosten är ju dagens viktigaste mål har jag hört! Måste äta något på morgonen annars kraschar både magen och humöret :P Och får jag inte kaffe vaknar jag överhuvudtaget inte! Snygg dagens! Ha det gott! Kram

    SvaraRadera
  2. Jag älskar frukosten, dagens bästa måltid enligt mig;) Såååå himla snygg på alla bilder och dina swedish hasbeens är ju aaaaaaassnygga i den färgen!=)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  3. Jag har också svårt att äta tidigt på morgonen men då tar jag en Herbalifeshake istället så jag får i mig något. Man står sig ganska länge på den sedan äter jag frukost/lunch vid 11 på jobbet.

    Fin outfit som vanligt :-)
    kram kram!

    SvaraRadera
  4. Snygg dagens, som alltid fin! Jag tyckte bilden längst ner såg lite konstig ut, som att du är "suddig" i ansiktet, kör du med något filter eller fotoshop? Vad använder du för kamera?

    Helena

    SvaraRadera
  5. Åh! Jag skulle inte kunna vara utan frukost. Utan den blir dagen helknäpp! Vill också passa på att skriva att jag fortfarande läser alla dina inlägg och de är inte alls tråkiga, som du har fått för dig! Sedan jag började jobba hinner jag dåligt med att kommentera, men jag är kvar!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Odd me: Det är gott med leverpastej och gurka :-) Tack snälla för komplimangen

    Adela: Hmmm, önskar jag kunde göra det också...Tack söta

    Hoffsan: Bra idé, kanske ska börja med en shake istället. Lätt att ha i bilen också... Tack snälla

    Helena: Tack söta! Jag leker lite i PhotoScape med bilderna ibland och då kan de bli sådär lite skumma. Jag har en jättedålig Panasonic digitalkamera i kompaktformat. Önskar jag hade en riktigt bra systemkamera så jag kunde bjuda på lite bättre bilder...

    Kram på er
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar