VivanDivan

VivanDivan

måndag 26 september 2011

Vinterstass nr 1: Check och har ni koll på era kontoutdrag? När det gäller Panduro: HA DET!!!!

God kväll sötisar! Jag var in på Panduro i fredags och köpte lite silkespapper och lite söta klistermärken och betalade med kort. Inte tänkte väl jag på vad det stod för summa på kvittot men nu såg jag på mitt kontoutdrag att de dragit 189,40 från mitt konto. Aldrig, tänkte jag. Så mycket kan det omöjligt ha kostat. Så jag går in på deras websida och kikar och de varorna jag köpte finns även i webshoppen. Tillsammans skulle det gått på 64,90!!!! Nu har jag letat rätt på kvittot och de har slagit in 3 saker à 39,90 kr styck som jag INTE köpt. Fy vad irriterande. Har bra god lust att gå in och påpeka detta för dem men det har man säkert inget för. Har ju inget bevis att jag verkligen inte köpt de där sakerna. Suck….småpengar javisst, men tänk om alla butiker skulle göra så. Visst kan väl alla göra fel och jag har väl som kund skyldighet att kolla på kvittot men hur ofta gör man det? Gör ni det? 

Nåja, inget att hänga läpp över. Rätt värdslig sak egentligen. Jag går in och pratar lite med dem imorrn få se vad de säger.

Var in på Polarn & Pyret idag också och köpte vinterjacka och byxor till Emilia. Jag hade en 20% rabatt kupong på valfritt plagg och det blev ju ett par hundralappar billigare i a f…

P1170366

Men oj vad osäker jag är på storleken. Jackan ser jättestor ut och byxorna nästan i minsta laget. Vad tycker ni?

P1170356P1170358P1170359P1170360P1170361P1170363P1170364P1170365

Nu ska vi plocka ner förra årets overaller och se vad Felix kan ha. Emilia kan ha sin vinterjacka från Hummel för den har hon redan provat och jag är nästan säker på att Felix kan ha sin jacka från Polarn också så får vi hoppas att han kan ha Emilias Molo-overall för den såg verkligen helt ny ut när jag stoppade undan den för sommaren. Otroligt bra kvalitet och jag kan verkligen rekommendera den. Men Polarn har också jättebra grejer och 75 % av alla ytterkläder köper vi därifrån. Har alltid blivit nöjd med dem…

Så nu är vi ett steg närmare vintern. Lite mössor, vantar och stövlar kvar bara :-)

Ha det gott bloggisar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Jag kollar nog kontoutdragen jättedåligt, men det är nog smart att kolla. Tråkigt med Panduro.
    Tycker inte byxorna på Emilia ser så stora ut, det blir alltid lite kortare när känger/stövlar kommer på.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det hände mig på Panduro i Lund. Jag fick inte bara tillbaka pengarna de dragit för mycket jag fick ett presentkort på 100kr dessutom OCH för bensinen Hörby-Lund tur. Så de ÄR BRA att ha o göra med!!!!

    SvaraRadera
  3. Jag kollar kontoutdragen noga men är dålig med att kolla kvitton direkt i butik. Hoppas att du får lite kompensation kanske nästa tillfälle du är där..om du nu åker till samma ställe.

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Ska sägas att jag åkte aldrig in. Jag ringde affären och sen satte de in pengarna och SKICKADE hem kompensationen....

    SvaraRadera
  5. Jag har dålig koll på både kontoutdrag och kvitton tyvärr. Får nog bättra mig där.....Kram!

    SvaraRadera
  6. Hoppas det löser sig smidigt. Kan ju tyckas att det inte är så stora summor det handlar om men många sådana felslag i affären och de har tjänat mer än de egentligen skulle gjort.
    Jag kollar nästan alltid mina kvitton direkt.

    Ha en underbar dag!
    Kramar!!

    SvaraRadera
  7. Hilde: Ja, man gör ju det men det gick bra tillslut :-)

    AnnaSC: De var jättegulliga i Västerås också. Fick pengarna tillbaka och jättemånga ursäkter :) Toppen

    Lingonberrie: Jag fick tillbaka pengarna och de var hur trevliga som helst :-)

    Linda: Ja, rätt vad det är åker man dit....

    Ulrica: Det löste sig toppenbra och de var så tillmötelsegående och trevliga :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar