VivanDivan

VivanDivan

fredag 9 september 2011

Att känna ro…

Halloj igen! Nu har jag precis kommit tillbaka efter att ha sjungit på begravningen. Det gick hyfsat men usch vad man blir ringrostig i rösten när man inte övar aktivt. Nu är jag nästan hes för att det blev så jobbigt för rösten. Har dessutom en fruktansvärd huvudvärk så det var en riktig urladdning.

Begravningar är alltid sorgliga förstås men samtidigt känner jag en ro när jag är i kyrkan som jag inte känner någonannanstans. Ett lugn och fridfullhet som gör att trots att det är sorgligt känns det ganska bra att gå därifrån. Jättejobbigt förstås med alla ledsna människor men ni kanske förstår vad jag menar. Och de var sååå tacksamma för min sång och jag fick en underbar blombukett som tack och det är värt mycket. Att kunna göra något så lite som betyder så mycket…

Stassen för dagen var skjorta G-star, kjol Diesel, stövlar från Ellos och poncho Gina Tricot. Alltså, måste bara säga att jag äääälskar G-stars skjortor. Inte bara en vanlig svart skjorta utan så snyggt snitt och underbart stretchig kvalitet.

P1160672P1160671P1160662P1160663P1160667P1160665P1160664P1160666P1160668P1160669P1160670

Så, nu ska jag ta en treo och sen jobba några timmar innan det är dags att ta helg. Behöver åka ner på stan en sväng och inhandla lite smågrejer innan helgen.

Ha det gott så hörs vi

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Skönt att det gick bra. Vad är det för tjusiga stövler du har på dig?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt det gick bra! Vet vad du menar både med ron och rösten. Jag övar ju sång varje vecka i kyrkan och det är speciellt när vi är inne i själva kyrkan.

    Kram och ha en fin fredag!

    SvaraRadera
  3. Vad fin du var! Kram helena

    SvaraRadera
  4. Tycker att det är starkt av dig att våga sjunga för en så känslomässigt berörd publik. Skönt att det gick bra! Kram

    SvaraRadera
  5. Hilde: Stövlarna köpte jag på Ellos. Tror märket heter JFSN eller nåt sånt...

    Oslotigern: Det är kul med sång men jag övar alldeles för lite nuförtiden...Att sjunga i kyrkan är speciellt dock :-)

    Helena: Tack söta

    Viveca: Det är känslosamt men då jag inte hade någon personlig kontakt med vederbörande så var det ok. Var betydligt jobbigare när jag sjöng på min farmors begravning...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar