VivanDivan

VivanDivan

lördag 3 september 2011

Nu ska jag bli barngympaledare…

God morgon i ottan! Inte mycket sovmorgon nuförtiden. :-) Kan nog inte minnas senast jag bara kunde ligga kvar i sängen en helgmorgon och bara softa. Det är ju nåt hela tiden. Idag åker jag iväg till Lillsved på Värmdö utanför Stockholm för att gå barngympaledarkurs. Det är jag och en kompis som åker härifrån och det ska bli kul att umgås lite också för vi träffas inte så ofta. Vi ska även ha barngruppen tillsammans sen.

Vet inte hur jag kommer ha tid och om det finns WI-FI men jag ska försöka hinna rapportera lite hur det går. Har ju mobilen om inte annat men jag är så dålig på att blogga i den. Blir liksom inge bra…

Så här är min dagens och såhär kommer jag gå hela helgen. Skönt som sjutton med mysbyxor och hoodie…Träningskläder ipackade också för det ska visst vara en aktiv kurs. Byxor i a f Adidas, hoodie och väst G-star och skor Converse.

P1160485P1160489P1160488

Hoppas ni får en fin helg bloggisar. När jag tittar ut genom fönstret ser det verkligen ut att bli en underbar dag. Solen skiner och det ser sådär friskt höstigt ut. Mmmm….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Ha en riktigt bra dag!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad kul! Solen skiner fortfarande.......
    Kram

    SvaraRadera
  3. Trevligt helg! Hoppas kursen är givande och kul!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vad sköna kläder att få ha hela helgen! Hoppas det blir en kul kurs med en massa inspiration! Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Du ser riktigt sportig ut! Perfekt klädsel för ändamålet!
    Ang annonser så tog jag bort de där Googlevarianterna från min privata blogg ganska snabbt när det begav sig. Anledning var just det där att det står när man klickar i att annonserna ska vara relaterade till innehållet i bloggen men f**k vad de INTE är det!
    Näpp, bort med sånt och den annonsen Vill du vara otrogen hittade jag hos en annan större bloggare så sent som i går. Den ger mig ont i magen faktiskt.

    Tummen upp för dig som tog bort!
    KRAM!

    SvaraRadera
  6. Kommer bli kul!! Varit sim o gympa ledare under många år, för iså där 100 år sedan,fniss. Hur roligt om helst, när man mår bra o kan.
    L
    Varmt lycka till!!!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar